![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie ir mani nesenie zīmējumi .. pirmkārt jāsaka - esmu iesācēja, tāpēc lūgums nevērtēt pārāk bargi ..
![]() un piedodiet par "īpaši izcilo" kvaliāti This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:44 |
![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
nu tā .. Pakkun .. Paldies jau par kritiku,bet nu es neteiktu,ka VISAS savas mazgadīgās(kā tagad izrādās) čiksas es ir tik ar celiņiem zīmētu,varbūt bieži un lielākoties,bet ne visas
![]() to Kirara - vai tiešām tās galvas ir tādas gigantiskas un lielās acis ir tik švaka parādība? Tad jau iznāk,ka viss,kādā stilā es zīmēju (tieši lielās acis) ir pilnīgi garām. Ar galvas lielumu atzīstu,ka varbūt ir arī tā problēma,ka pārāk kantaina un varbūt ar par lielu. to Keydan - spasibo za slava horošie .. no ja dumaju,što s rukam kak by vso v normi.. ņe znaju.. ![]() Te vēl viens, ļoti nesen uzzīmēts joprojām tajā pašā milzu acu stilā.Gribētu piebilst,ka gurni nav domāti tik plati ,jo tur,kur biedzas svārku līnija ,nav domāta gurnu līnija,bet gan plandoši svārki. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:41 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:27 |