![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Taa ir viena no maneejam pirmajaam bildeem animee stilaa, taapeec vinja nav perfekta.
![]() Laika gaitaa papildinaashu... This post has been edited by Kirara: Jul 14 2008, 18:53 |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Pēdējais vislabākais!! ^^ Kreisā roka man tikai liekas nedaudz par tievu.. Bet tā jau ok..
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(Tomoko @ May 13 2006, 10:35) kreisaa roka ir aiz saana (vai tomeer aiz muguras?), taapeec vinju visu nevar redzeet un izskataas tieva. nu sheit meegjinaaju ziimeetu cilveeku kustiibaa. pirmaa reize, taapeec man neiznaaca taa kaa vajag. ![]() kaajas iznaaca par iisu un es izkraasoju paaraak raibi, tad veel acis ne taa kaa gribeejaas.. ![]() laikam es koncentreejos tikai uz kustiibu un man taapeec neiznaaca. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:47 |