![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie ir mani nesenie zīmējumi .. pirmkārt jāsaka - esmu iesācēja, tāpēc lūgums nevērtēt pārāk bargi ..
![]() un piedodiet par "īpaši izcilo" kvaliāti This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:44 |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Uzacis ir par gaišu - tas arī viss, kas tur ir. Skicē tak ir tīri normāli, ne?
Par acīm - vienīgā problēma ir tā, ka atspīdums (jā, tas tur baltais) ir pārāk daudz izplūdis. Vot, par to acu aizsegšanu... Atceros sen atpakaļ kautkur lasīju, ka anime stilā zīmējot var droši mati būt itkā nogriezti tur, kur acis sākās, plus uzacis arī var droši zīmēt virs matiem. Bez acu augšpuses un uzacīm ir grūti uztvert sejas izteiksmi, tāpēc. Pēdējais zīmējums man pat ļoti patīk. ^_^ Spārniem nedaudz treniņš noderētu, bet tas viss ar laiku. Meitenei ļoti smuks tērps (vispār tev tērpu dizaini vien ar labāki paliek). Vispār prieks skatīties, kā citi sāk vien ar labāk zīmēt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:20 |