![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kaads zin vai kautkur veel raada Escaflowne? Reiz pa MTV 2 raadijaa, noskatiijos 2reiz visas seerijas, bet tad vairs neko par Escaflowne neuzinaaju...Nezin kur raada? varbuut kaadas jaunas seerijas ir?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Well, es arī nolēmu paskatīties šo anime. Sākums man gan likās tāds so - so, bet pavisam drīz sižets mani sāka aizraut. lol, no sākuma biš traucēja tie spicie deguni (
![]() ![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Hitomi vajadzēja palikt kopā ar Vanu, nevis atgriesties uz zemes. par Dilandau mazo noslēpumu mana sejas izteiksme bija like - Ō.Ō un ''W>F???'' XDDD Freak'aini....Bet tas viņu hug, beigās bija vnk romantic ^^ Pārsteidza tas ka skūpsta ta nebija o.o tikai starp Allen un Hitomi Mangā gan ir biš citādāki notikumi (kurā mangā gan tā nav) Arī intresanti.... Maybe kāds var man pateikt, kur var nokačāt visus Escaflowne chapterus... Katrā ziņā - lieliska anime ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:46 |