![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie ir mani nesenie zīmējumi .. pirmkārt jāsaka - esmu iesācēja, tāpēc lūgums nevērtēt pārāk bargi ..
![]() un piedodiet par "īpaši izcilo" kvaliāti This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:44 |
![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu tā šis darbs tapis saistībā ar Kikyou sensei padomiem sakarā ar krāsošanu. Paldies viņai par to - no manis liels puķu pušķis jeb cik vēl atceros,tad zefīri ar Tev gāja pie sirds,tad daudz tev zefīru no manis ;>
Nu galvenā mana cerība ir tā,ka viņa pati neizskatās pēc vienas lielas peļķes. Tā kleita ar pārāk labi neizskatās un ieloces es zīmēt neprotu.un tas,uz kā viņa sēž, ir sega,kas pārāk pēc tādas neizskatās,bet var jau pielietot fantāziju,jo ,kā zināms, tai ir liels spēks,un iedomāties,ka tā IR sega.. This post has been edited by Dead Star: Oct 6 2012, 00:39 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:06 |