![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Taks nesen izgaja jauna anime Air gear. Jau ir uztaisitas 2 epas un iztulkotas ar fansuberu grupu Kyuu(vel ir pilnais nosaukums bet es vinju nezinu)... Taisija vinju tie pashi animatori kas taisija Tenjou Tenge ittka... REKUR lapaspusite kur var uzinat par vinju sikak... es no divam epam vel nevaru vienoties kadu balli vinja varetu pelnit tapec skatishos talak bet lidz shim anime liekas loti labs
![]() |
![]() ![]() |
Kikumi |
![]() ![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Teikšu godīgi, 10 - 11 epas man likās galīgi garām. Biju gaidījusi kaut ko pavisam citu. Man šķiet, ka mazliet pāršauts pār strīpu ar visu to fan service.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Es biju domājusi, ka Akito tik viegli nepiebiedrosies Ikki komandai. Biju gaidījusi, ka Agito kaut kādu pretsparu dos, taču nekā. Jutos ļoti vīlusies. Un, kādā jēgā Akito saķēries Ikki? Tas atkal kaut kāds fan service? Es ceru, ka turpmākajās epās kaut kas mainīsies uz labo pusi. Negribas pamest šo animi. -------------------- Go and die, please.
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
labs humour....ja muuzhiiigi nelidotu apkaart tas kraukliitis tad kaut kas liidziigs hentajam arii buutu
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |