![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jāatzīst, ka biju giadījusi no šīs mangas daudz mazāk. Neesmu gan vēl pārāk tālu, ap 25 chapteru, bet jāsaka, ka atrauties ir pagrūti. Jo tur viss ir tik... sapiņķerēts. So.. wierd. Bet nu glavenā fīča ir ļoti interesanta. Puika atrod shinigami nomestu Death Note - notebook, kurā viņš var ieraxtīt jebkura cilvēka vāŗdu, un tas minūtes laikā nomirs. Iespējams specifēt nāves cēloni. Ja netiek specifēts, subjekts mirst no sirdstriekas. Minūtes laikā. Nu, un puika sāk masveidā galinā noziedzniekus, un viņu sāk vajāt kā mass murderer. Utt. utml.
sidenote: žēl mangakas, zīmēt to shinigami vai katrā lapā noteikti bija pagrūti. fascinējošs tēls. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
QUOTE ok, ja ir tā, ka Rem mira, jo nogalināja cilvēku, kuru tā nedrīxeja, tad pa kuru laiku viņa paspēja novākt arī L? Nu, ja ir tā loģiski, tad mirst tieši tad, kad nogalina neatļauto - Watari bija tas, kurš nomira pirmais. Tad jau sanāk, ka var pus pasaules vārdus saraxtīt, un tikai td otdatj konjiki. Viņa ierakstīja vārdus un tad tie abi nomira pēc 40 sekundēm , bet kad nomira pirmais viņa atdeva galus. Tā es domāju -------------------- yokubou
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
nu es ar' salīdzinoši nessen pabeidzu lasīt..
ir jau diezgan labi.. (man ne-sevišķi patika kad uz skatuves parādijās near un mello..) es gan būtu gribējusi lai Light-kun būtu skaistāka nāve.. ![]() QUOTE QUOTE ok, ja ir tā, ka Rem mira, jo nogalināja cilvēku, kuru tā nedrīxeja, tad pa kuru laiku viņa paspēja novākt arī L? Nu, ja ir tā loģiski, tad mirst tieši tad, kad nogalina neatļauto - Watari bija tas, kurš nomira pirmais. Tad jau sanāk, ka var pus pasaules vārdus saraxtīt, un tikai td otdatj konjiki. Viņa ierakstīja vārdus un tad tie abi nomira pēc 40 sekundēm , bet kad nomira pirmais viņa atdeva galus. ..amm.. ja es pareizi atceros - shinigami nemira, kad nogalināja neatļauto cilvēku, bet gan kādu, kura dēļ tiktu izglābts kāds cits (kāds cits tādā veidā varētu palikt dzīvs).. Watari nāve neviena mūža ilgumu nepagarinātu.. toties L gan. p.s. nu ja.. tagad visi varam gaidīt video versiju.. ![]() This post has been edited by Ginta: Aug 13 2006, 12:21 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |