![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taak, ir doma uztaisiit 2 dienu tusinju, datums pagaidaam nezinaams, un vietu ljaujam izveeleeties jums
![]() P.S. tas viss ir nopietni P.S.S pasaakuma riikotaaji: Pinksakura, Es, Seila tagd datumi ir skaidri zinaami, visi kas grib braukt, suutiit man PM, nevis rakstiit "es barukshu vai nebraukshu". EDIT: dazju iemeslu peec tika maniita vieta, kur tiks riikots pasaakums, un vieta kur tas notiks - http://www.pirtis.lv/info/info.php?id=81 Liidz ar to tika mainiits arii pasaakuma datums... Cena pagaidaam no katra cilveeka ir 5Ls Par noķļūšnau liidz turienei un citaam lietam iepostošu biki veelaak, jo laika vel ir daudz. EDIT: luuk brauceeju lists ![]() QUOTE Kagome Seila Pinksakura seven_of_zerro Tjen Isabel Carmin fon Edelhain Kafs (DNX) Dero aivvv Aven (?) Shaisuke Jaladin not_alone Kaoru-chan This post has been edited by Kagome: Sep 5 2006, 14:44 -------------------- |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE tad nevilus rodas jutājums ka summa no 70,80 latiem uzkāpa uz 150ls?? Ka tik jaunkundzes nevēlas, kā tautā saka, "uzvārīties" uz šī pasākuma rīkošanas fona? ![]() This post has been edited by GameMaster: Aug 17 2006, 17:40 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE tad nevilus rodas jutājums ka summa no 70,80 latiem uzkāpa uz 150ls?? Ka tik jaunkundzes nevēlas, kā tautā saka, "uzvārīties" uz šī pasākuma rīkošanas fona? ![]() ''Uzvaariities?'' zini tev laikam liekas kad man baigi vajag to paasaakumu? Domaa kad es baigi gribu sapelniit naudu uz citu reekjina?Mini vienu iemeslu kapeec man tas buutu vajadziigs?Visa nauda kas tiek ieguuta tiek ari atdota par pasaakumu un neviena kapeika nepaliek nedz manaa nedz kaada cita riikotaaja makaa. sheit ir taa pirts kuru pasutiija (taa ir cita taa nav taa kas bija pa 70~80 Ls) -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:44 |