![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taak, ir doma uztaisiit 2 dienu tusinju, datums pagaidaam nezinaams, un vietu ljaujam izveeleeties jums
![]() P.S. tas viss ir nopietni P.S.S pasaakuma riikotaaji: Pinksakura, Es, Seila tagd datumi ir skaidri zinaami, visi kas grib braukt, suutiit man PM, nevis rakstiit "es barukshu vai nebraukshu". EDIT: dazju iemeslu peec tika maniita vieta, kur tiks riikots pasaakums, un vieta kur tas notiks - http://www.pirtis.lv/info/info.php?id=81 Liidz ar to tika mainiits arii pasaakuma datums... Cena pagaidaam no katra cilveeka ir 5Ls Par noķļūšnau liidz turienei un citaam lietam iepostošu biki veelaak, jo laika vel ir daudz. EDIT: luuk brauceeju lists ![]() QUOTE Kagome Seila Pinksakura seven_of_zerro Tjen Isabel Carmin fon Edelhain Kafs (DNX) Dero aivvv Aven (?) Shaisuke Jaladin not_alone Kaoru-chan This post has been edited by Kagome: Sep 5 2006, 14:44 -------------------- |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Nedaudz offtopic no šīs ģeniālāa pirts tematikas, bet pasakiet man nezinātājam, nafig atkrita Inčukalna opcija? Tiešām tā saimniece vairs nēvēlas mūs redzēt savā mājiņā/pirtī/whatever?
This post has been edited by GameMaster: Aug 18 2006, 00:26 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nedaudz offtopic no šīs ģeniālāa pirts tematikas, bet pasakiet man nezinātājam, nafig atkrita Inčukalna opcija? Tiešām tā saimniece vairs nēvēlas mūs redzēt savā mājiņā/pirtī/whatever? Tā kā esmu pietiekami daudz vazājies pa mīļo tēvzemi un daudz viesu mājās pabijis, gan tusiņos gan vienkārši, var sacīt: Jā, bieži vien dažu labu kompāniju saimnieki otrreiz redzēt vairāk nevēlas - inventāru labot un telpas remontēt pārāk dārgi sanāk. Vai arī nākamā pasākuma cenrādis tiek uzskrūvēts padebešos - ar jau ierēķinātām atjaunošanas izmaksām. Pālī nolauzti krāni, piecūkotas telpas, sabojāts inventārs (laivas utml.) utt., utjpr... -------------------- Press any key to continue
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nedaudz offtopic no šīs ģeniālāa pirts tematikas, bet pasakiet man nezinātājam, nafig atkrita Inčukalna opcija? Tiešām tā saimniece vairs nēvēlas mūs redzēt savā mājiņā/pirtī/whatever? Tā kā esmu pietiekami daudz vazājies pa mīļo tēvzemi un daudz viesu mājās pabijis, gan tusiņos gan vienkārši, var sacīt: Jā, bieži vien dažu labu kompāniju saimnieki otrreiz redzēt vairāk nevēlas - inventāru labot un telpas remontēt pārāk dārgi sanāk. Vai arī nākamā pasākuma cenrādis tiek uzskrūvēts padebešos - ar jau ierēķinātām atjaunošanas izmaksām. Pālī nolauzti krāni, piecūkotas telpas, sabojāts inventārs (laivas utml.) utt., utjpr... Tikai taa starpcitu - inchukalnaa mees neko neesam sapleesushi. Vismaz saimniece nesuudzeejaas ka kaut kas buutu mezhoniigi saaardiits un sapleests liidz nelietojamam staavoklim. Neesu informeeta kaadaa kaartiibaa bija pirts, bet shkjiet taa arii tika daudz maz sakaartota. Vieniigais kas peec mums bija palicis bija viens lietussargs ( otaku ir taads sindroms - aizmirst lietussargus. tas ir atkaartojies ![]() vieniigais kaa tikt inchukalnaa ir sazinaaties ar BN bet nezinu vai vinja veeleesies uznjemties atkal chakareeties ar tamliidziigu pasaakumu. intereseejieties tak pashi ja jums inchukalnaa tik ljoti patika. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |