![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taak, ir doma uztaisiit 2 dienu tusinju, datums pagaidaam nezinaams, un vietu ljaujam izveeleeties jums
![]() P.S. tas viss ir nopietni P.S.S pasaakuma riikotaaji: Pinksakura, Es, Seila tagd datumi ir skaidri zinaami, visi kas grib braukt, suutiit man PM, nevis rakstiit "es barukshu vai nebraukshu". EDIT: dazju iemeslu peec tika maniita vieta, kur tiks riikots pasaakums, un vieta kur tas notiks - http://www.pirtis.lv/info/info.php?id=81 Liidz ar to tika mainiits arii pasaakuma datums... Cena pagaidaam no katra cilveeka ir 5Ls Par noķļūšnau liidz turienei un citaam lietam iepostošu biki veelaak, jo laika vel ir daudz. EDIT: luuk brauceeju lists ![]() QUOTE Kagome Seila Pinksakura seven_of_zerro Tjen Isabel Carmin fon Edelhain Kafs (DNX) Dero aivvv Aven (?) Shaisuke Jaladin not_alone Kaoru-chan This post has been edited by Kagome: Sep 5 2006, 14:44 -------------------- |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Taks...nezinu ko visi ta streso 5 ls tikaj T_T... 30 gulamvietas normala maja pirts baseins viss ir OK manuprat...bet nu ja naudu gan vajaga savakt laicigi lai nebutu pectam kkadi chakarejumi....nu ko es esmu par to pasacienu uz 23,24 sept. velu veiksmi rikotajiem ![]() Pierēķini aizkulšanos līdz turienei, prātam neaptveramu alkohola daudzuma iegādi un ceļu mājup, un tie 5'i lati pēkšņi pārvēršas skaitlī, kas sasniedz vienu sesto daļu no skolotāja algas. Padomā par šajā forumā mītošajiem skolotājiem, tumsoni! This post has been edited by GameMaster: Aug 18 2006, 17:30 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
prātam neaptveramu alkohola daudzuma iegādi pag, pag, pag! kurš teica ka alkaholu varees iegaadaaties praatam neaptveramos daudzumos? alkaholu varees vest, bet normas robezjaas This post has been edited by Kagome: Aug 18 2006, 19:35 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:07 |