![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taak, ir doma uztaisiit 2 dienu tusinju, datums pagaidaam nezinaams, un vietu ljaujam izveeleeties jums
![]() P.S. tas viss ir nopietni P.S.S pasaakuma riikotaaji: Pinksakura, Es, Seila tagd datumi ir skaidri zinaami, visi kas grib braukt, suutiit man PM, nevis rakstiit "es barukshu vai nebraukshu". EDIT: dazju iemeslu peec tika maniita vieta, kur tiks riikots pasaakums, un vieta kur tas notiks - http://www.pirtis.lv/info/info.php?id=81 Liidz ar to tika mainiits arii pasaakuma datums... Cena pagaidaam no katra cilveeka ir 5Ls Par noķļūšnau liidz turienei un citaam lietam iepostošu biki veelaak, jo laika vel ir daudz. EDIT: luuk brauceeju lists ![]() QUOTE Kagome Seila Pinksakura seven_of_zerro Tjen Isabel Carmin fon Edelhain Kafs (DNX) Dero aivvv Aven (?) Shaisuke Jaladin not_alone Kaoru-chan This post has been edited by Kagome: Sep 5 2006, 14:44 -------------------- |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Otaku pasākumi = orģijas. Haha, gadsimta salīdzinājums. O jā, mazu meitenīšu orģijas. Ar spiegšanu un ķiķināšanu un... -woah, oh no! - cepumiem, tēju un animēm. No way! ![]() There is a wast difference between people who cannot hold alcohol and people who know their limits. Absolūti nevietā sabāzt visus vienā maisā un saukt par pasākuma degradētājiem. I better have fun with those "alcoholics" as you call them than with the bunch of over-grown grade schoolers. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:57 |