![]() |
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
[Skolas saakums.1. septembris]
Ieejot pa skolas vaartinjiem Arfija,Lusija un Meerija: -Man likaas ka pusdesmitos neviena tik daudz veel nebuus...O.O-Arfija attrauca no peekshnjaa paarsteiguma. -Nu beidz.Vai tad tik traki?Hey!Ejam mekleet muuseejos!-Pavilkdama Arfiju aiz rokas Lusija veda vinju druuzmas vidu lai kadu mekleetu. -EI!PAGAIDIET MANI!-No mugurpuses Meerija atkliedza. -Ei!Leenaak,Lusij!Es veel nokritiishu!-Arfija cenzdamaas apstadinaat Lusiju saciija. -Nu skaties!Reka vinjsh!-Lusija velnishkjiigi nosmaidot saciija un tuvojaas vinjam. -Nee...Nevajag Lusij!Ne visiem redzot!LUUUUSIIIJJJ!!!!!!-Nokliegdamaas un nepamaniidama ka jau atrodas pie sava sapnju puisha Arfija nokliedza. -Ataa!-Lusija pamaaja un aizdricileeja taalaak pie maasa. -Kur vinja palika?-Meerija aizelsusies jautaaja. -Vinja ir pie vinja! ![]() -Ahh..Nu vai tev muuzhdien ir jaabutu taadai un jaajaucas citu dariishanaas?-Meerija dusmiigi vaicaaja. -Nu labi,labi!Un ja kas bez maniim vinji iespeejams nemazaam nebuutu iepazinushies!:P-Luusija laimiiga atteica. -Nu un kur vinja atrodas?Mums tomeer vinja jaauzmana!-Bazhiigi meerija saciija. -Neuztraucies.Vinji abi tikai laimiiig shobriid sarunaajas!:)-Pagrizusi galvu uz miilas balodiishu pusi Lusija centaas nomierinaat meeriju.-Nu ejam!-Vinja turpinaaja un devaas uz savas klases pusi. {please say what you think about this all?} This post has been edited by Arfija: Aug 28 2006, 13:02 |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
prieksh manaam smadzeneem pa gruuti saprast kas notiek. less talk more everything else. darbiibas vaig, darbiibas!
bet taa nav jau metams aaraa. romance, you know ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 23:34 |