IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Arfija,Lusija un Meerija, heh....nu mans staastinjsh nee..bet nu kaks jau tur ira!:P
Arfija
post Aug 28 2006, 13:00
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: ♥fluffy world♥

[Skolas saakums.1. septembris]
Ieejot pa skolas vaartinjiem Arfija,Lusija un Meerija:
-Man likaas ka pusdesmitos neviena tik daudz veel nebuus...O.O-Arfija attrauca no peekshnjaa paarsteiguma.
-Nu beidz.Vai tad tik traki?Hey!Ejam mekleet muuseejos!-Pavilkdama Arfiju aiz rokas Lusija veda vinju druuzmas vidu lai kadu mekleetu.
-EI!PAGAIDIET MANI!-No mugurpuses Meerija atkliedza.
-Ei!Leenaak,Lusij!Es veel nokritiishu!-Arfija cenzdamaas apstadinaat Lusiju saciija.
-Nu skaties!Reka vinjsh!-Lusija velnishkjiigi nosmaidot saciija un tuvojaas vinjam.
-Nee...Nevajag Lusij!Ne visiem redzot!LUUUUSIIIJJJ!!!!!!-Nokliegdamaas un nepamaniidama ka jau atrodas pie sava sapnju puisha Arfija nokliedza.
-Ataa!-Lusija pamaaja un aizdricileeja taalaak pie maasa.
-Kur vinja palika?-Meerija aizelsusies jautaaja.
-Vinja ir pie vinja! biggrin.gif -Luusija smaidiidama atteica.
-Ahh..Nu vai tev muuzhdien ir jaabutu taadai un jaajaucas citu dariishanaas?-Meerija dusmiigi vaicaaja.
-Nu labi,labi!Un ja kas bez maniim vinji iespeejams nemazaam nebuutu iepazinushies!:P-Luusija laimiiga atteica.
-Nu un kur vinja atrodas?Mums tomeer vinja jaauzmana!-Bazhiigi meerija saciija.
-Neuztraucies.Vinji abi tikai laimiiig shobriid sarunaajas!:)-Pagrizusi galvu uz miilas balodiishu pusi Lusija centaas nomierinaat meeriju.-Nu ejam!-Vinja turpinaaja un devaas uz savas klases pusi.

{please say what you think about this all?}

This post has been edited by Arfija: Aug 28 2006, 13:02
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Arfija
post Aug 28 2006, 17:54
Post #2

Danshaku

Group: Chuunin
From: ♥fluffy world♥

Tas buus taads kaa vieglais staastinjsh.Turpinaajumaa buus vairaak un tas risinaasies pa vairaakiem postiem un vairaakaam vietaam.centiesties izteeloties to savos mazajos praatinjos ar fantaaziju!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23 July 2025 - 23:14