![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Taks nesen izgaja jauna anime Air gear. Jau ir uztaisitas 2 epas un iztulkotas ar fansuberu grupu Kyuu(vel ir pilnais nosaukums bet es vinju nezinu)... Taisija vinju tie pashi animatori kas taisija Tenjou Tenge ittka... REKUR lapaspusite kur var uzinat par vinju sikak... es no divam epam vel nevaru vienoties kadu balli vinja varetu pelnit tapec skatishos talak bet lidz shim anime liekas loti labs
![]() |
![]() ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
20 vnk sugoi ^^ 26 epas nu tokn npspes vnsh kljut par sky king'u ;[ I want i want 21 ......now! Tika jau vienreiz apspriests,ka šāda veida atbildes nevienam nav vajadzīgas ja nespējīgs neko sakarīgu pavēstīt pārejiem par šo animi ta nesaki neko, kuram gan ientrese ka tu nevar sagaidit 21 ep? Rakstīt rakstīšanas pēc? ar ko tavs posts atshkiraas no maneejaa? Es tev pateikshu ar ko , tavs posts ir pillniigs un galiigs oftopspams ne pa teemu. Varbuut pirms aizraadiit citiem , padoma pats ar galvu ko raksti. Ja esi taads pareizai tad to tu man mieriigi vareeji pa privaato aizsuutiit. miers. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |