![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Neko daudz teikt te nav veerts- manupraat jaunaas sezonas labaakais gabals, njemot veeraa, ka shootout ar garshiigu ironiju un sarkasmu ir mans miiljaakais zhanrs (ehh, gungrave laiki) Plus veel patiikaa okeaana briize seezhot uz brunjulaivas ar torpeedaam... ehh, cik patiikami. Animaacija kaa pa vinjnjiem, bet lielaakoties ljoti baudaama, ST iet pie sirds, ljoti atbilstosh un story, no kura pagaidaam(seerija 5) ne minjas, jaasauc par roadside story, kautkaa atgaadina Samurai Champloo ekselenci shajaa aspektaa. Character development arii ir baudaams, taakaa to visu kopaa sametot mazaak par 8 punktiem likt nevar. Varbuut staasts briizhiem ir paarlieku apaatisks.
Veerteejums: 8,5 ; cilveekiem ar speeju noveerteet melno humoru. shoreiz bildee- pirmaas mangas vaaks. (external host used, image may dissapear over time) ![]() |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Pa ilgiem laikiem relatīvs posts on-topic arī no manas pieticīgās personības.
Black Lagoon visādā ziņā ir kruts anime pat tādam žanru diezgan nosacīti cienošam kadram kā man, bet lieta, kas nenormāli krīt uz nerviem, ir tas, ka japāņi joprojām nespēj pieiet amerikānisko action mūviju stilā ieturētajiem sižetiem ar tam vajadzīgo precizitāti. Varbūt vidējam aritmētiskajam otaku ir galīgi nospļauties uz tādām detaļām, bet man šausmīgi krīt acīs fakts, ka Rock'a tēls visu seriāli tā arī nostaigā savā biznesa klases garderobē, neskatoties uz to, ka ir daļa no bad-ass bounty hunteru brigādes. Te tev nu bija pavērsiens. Bet citādi viss kā nākas. Guns, boobs and foul language - tieši tas, ko man vajag. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Varbūt vidējam aritmētiskajam otaku ir galīgi nospļauties uz tādām detaļām, bet man šausmīgi krīt acīs fakts, ka Rock'a tēls visu seriāli tā arī nostaigā savā biznesa klases garderobē, neskatoties uz to, ka ir daļa no bad-ass bounty hunteru brigādes. Te tev nu bija pavērsiens. Jāsaka, ka tas tomēr krita man acīs...viņam bija tā iespēja tak nomainīt kreklu uz to "hawaya", ko Revy piedāvāja....bet nu, japāņiem labāk patika laikam viņa pieklājīgais stils,(dažādība, tā laikam to sauc) un tāpēc var rasties dažādi komenti par izskatu. -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 04:26 |