![]() |
![]() |
iru-chan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
pirmais (es vinu nosaucu par iru)
un te vel divi zimejumi nu tie pagaidam vis ![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
mh, ierunājās cilveeks ar savām dubult D izmēra krūtīm.
nē, zīmēt var, tikai nemāku pateikt, vai tu to verēsi te postot. ja vajag petrenēties, pavisam vienkārši - norauj kādam drēbes un kārtīgi apskaties, vai pārsteidz brāli dušā - pieļauju, ka efekts varētu būt tīri labs. nē, ja nopietni - ir taču grāmatas, kurās ir aprakstīts viss par TO. un krūtis zīmējumā ir vnk šķērsām. tev pazūs plecs un puse rokas. ja vien tas nav kkāds mutants (par austiņām nerunāsim), tad dzīvē tā nenotiek. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
apskati shito! lai gan nav prieksh iesaaceejiem, tomeer der ieluukoties....
![]() -------------------- ![]() |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Šis resurss ir tomēr iesācējiem. Iru-chan. Negribas tevi kk apvainot, tomēr ja to nepateikšu es, tad neviens cits ari. Tu sava mūžā dzīvo cilvēku redzēji ? Man tomēr liekas, ka nē. Es, nekad mūžā neesmu zīmējis cilvēkus, un nu, re, paņemu samplu ... un pamēģināju to nokopēt. Darbā ir <censored> skeneris, tad es vienkārši paņemu paintu, un apvelku līnijas. Sanāca -> P.S. Ja, man nav talanta, bet esmu tik programetais, nedz CO %) P.P.S. No visa sirds ieteicu tev sakumā iemācīties _tikai_ un _vienīgi_ kopēt. Ka paraugu var ņemt visus zīmējumus, kuri ir pie rokas. Un tik tad, kad būs skills, tad ņemties pie saviem. P.P.P.S. Ceru, ja tevi mans komentārs neapvainos, bet nu tikai līdzēs. -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |