![]() |
![]() |
iru-chan |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
pirmais (es vinu nosaucu par iru)
un te vel divi zimejumi nu tie pagaidam vis ![]() |
![]() ![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
ta uzlaboju kail kermenu zimesanas prasmi
Attached thumbnail(s) ![]() |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
ta uzlaboju kail kermenu zimesanas prasmi Iru, tev ir vajadzīga mana kritika, vai nu tomēr man to atstāt pie sevis? ![]() -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
iru-chan |
![]()
|
|
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
man naw skenera Vienalga. Saksim no sakuma. Galva pārak liela. Sejas izteiksme (?) Kakls nav vidū. Pieņemsim, ka krūtīm tā ari jābūt ![]() Labot-Labot-Labot !!! (un jau, imho, ir drusciņ labāk ![]() -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
vanda |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 30-August 06 ![]() |
ha ha ha man naak reeka par komentiem...
![]() ![]() ![]() |
iru-chan |
![]()
|
ha ha ha man naak reeka par komentiem... ![]() ![]() ![]() bet tas tak nav ti perversi !!! nu cilveka anatomija laikam vizmas man ta skiet man naw skenera Vienalga. Saksim no sakuma. Galva pārak liela. Sejas izteiksme (?) Kakls nav vidū. Pieņemsim, ka krūtīm tā ari jābūt ![]() Labot-Labot-Labot !!! (un jau, imho, ir drusciņ labāk ![]() galvu nu to zinu seja nu ja ta man ir lielsa broblema kakl ir ari pa rensu es zinu tapec ludzu man kads palidziet ar tam rokamm.... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:24 |