![]() |
![]() |
Blackout |
![]() ![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
galiigi nesaprotu neko:
QUOTE(edg's letter from Tsukama's Inbox Messages at Otaku.lv) topiks, Oct 5 2006, 20:32 Kaapeec bija topiks jaanosauc idiotiski, taa, ka nevar saprast, kas tajaa ir? Paarsaucu un paarvietoju uz Resursu sadalju! Domaa ar galvu! labi, paarvietoja uz resursiem, bet kamdeelj mainiit nosaukumu, mans ieprieksheejais nosaukums bija domaats pievilinoshs, kaada vaina? es izveidoju, un es neredzu nekaadu cenzuuru topika nosaukumaa, kas bija ieprieksh.. veel apvainojums izteikts par manu galvu -.-|| netaisi ciet edg, es gribu zinaat citu viedokli -.-' </3 This post has been edited by Tsukama: Oct 8 2006, 10:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jus vispar apzinaties par ko šeit runjat? moda lēmums ir gandriz neapspriežams un ļoti retos gadijumos tur var kautko manīt. taka samierinies ar to ka tas ir.
UN nav pilnigi nekads jēgas turpinat muldēt par lietam ko tapat neviens negrib mainīt. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
jus vispar apzinaties par ko šeit runjat? moda lēmums ir gandriz neapspriežams un ļoti retos gadijumos tur var kautko manīt. taka samierinies ar to ka tas ir. UN nav pilnigi nekads jēgas turpinat muldēt par lietam ko tapat neviens negrib mainīt. Nē sipp, mums vajag demokrātiju! Katrs moda lēmums jāliek uz apspriešanu, vēl neesi to sapratis? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nē sipp, mums vajag demokrātiju! Katrs moda lēmums jāliek uz apspriešanu, vēl neesi to sapratis? ![]() Nu nu viens runā par kleitu otrs par meitu. Es lielsiki zinu kas notiek modu "virtuve" un kā tiek pieņemti svarigi lēmumi. Bet šeit jau ir cita lieta, nenozīmigs sīkums izsauc nenormālu sašutumu, nomainija topikam nosaukumu, nu ko tagat darīt? EDG tā izdarija un viss, Viņam nevajag vel kada priekša paskaidrot savas darbibās nav un nav arī vajadzigis parejo modu atbalsts, lai izdaritu nenozimigus labojumus. Tas ja tiek daīts domajams ilgu laiku neviens par to pat neaizdomajas vai nepievērsa uzmanibu,bet ne, jaizvērš to nacionālājā traģēdijā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:27 |