![]() |
![]() |
Blackout |
![]() ![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
galiigi nesaprotu neko:
QUOTE(edg's letter from Tsukama's Inbox Messages at Otaku.lv) topiks, Oct 5 2006, 20:32 Kaapeec bija topiks jaanosauc idiotiski, taa, ka nevar saprast, kas tajaa ir? Paarsaucu un paarvietoju uz Resursu sadalju! Domaa ar galvu! labi, paarvietoja uz resursiem, bet kamdeelj mainiit nosaukumu, mans ieprieksheejais nosaukums bija domaats pievilinoshs, kaada vaina? es izveidoju, un es neredzu nekaadu cenzuuru topika nosaukumaa, kas bija ieprieksh.. veel apvainojums izteikts par manu galvu -.-|| netaisi ciet edg, es gribu zinaat citu viedokli -.-' </3 This post has been edited by Tsukama: Oct 8 2006, 10:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir veel viens teiciens: "No mushas izpuust ziloni". Mani pat paarsteidz, kaadus apjomus speej pienjemt kaut kas shaads... Bezmaz tieshaam kaa politikaa.
Izskataas, ka ir pateikts pratiski viss, ko var pateikt. Sho topiku var pat izmantot kaa referenci turpmaakaam muljkjiigaam pretenzijaam. Ja reiz izdomaats ir "naugty stool", tad tas tieshaam nav taapeec, ka man buutu personiigas tieksmes iekarot pasauli ar britu beernu zaldaatu armijas paliidziibu... Taisniiba arii Nuin, ka dziljo domu es varu arii nesaskatiit. Varbuut kaut kaadas mistiskas vecuma/praata/ieradumu noveerteeshanas speejas neljaava saskatiit gjenialitaati, kas sleepaas zem piedaavaataa, cilveeciskam praatam neaptverami izcilaa topika nosaukuma. Varbuut es kljuustu veel vecaaks un veel dumjaaks, arii variants. Veel veelos izteikt prieku (taa vien shkjiet, ka sanjemu Nobela Preemiju) par aivvv neatlaidiibu aizstaaveet mazaakuma pusi. Ir taisniiba, ka mees, lielais bars foruma iesuuneejusho, veco muljkju, ignoreejam jaunieshu veelmes mainiit muusu dziivi (un topiku nosaukumu veidoshanas etikjeti) uz ko laikmetiigaaku. Revoluucijai ir jaanaak, bet lai taa naak peec manas naaves (kas arii ir variants)! Visvairaak mani paarsteidz ShinChan. Kraaj kaut ko sevii pret mani, lai izgaaztu piemeerotaa briidii? Taa var dabuut kungja chuulu! Vajag teikt man sejaa! Es vienmeer esmu gatavs argumentiem un, gan atklaataam, gan aizklaataam logjiskaam diskusijaam ar Juusu Augstiibu. Ja pamana ko taadu, kam nepiekriit, ir jaasaka uzreiz, un tajaa pusee es pat atbalstu Hydrange (Tsukama). Tiesa, teema, kaa pieraadaas, nebija ne tuvu tik nopietna, lai saaktu atklaatu diskusiju visa foruma viduu. Var jau iesaakt ar aprunaashanos pie manis, tad iet suudzeeties pie kaada aizstaaviigaaka cilveeka, piemeeram, lastguru. Ja visi modi ir pret tevi, tad tas ir nopietns iemesls padomaat: "Vai shis forums ir tev piemeerots? Vai speej pielaagoties tam, vai izveeleesies citu forumu?" Jo, nopietni, mainiit te kaut ko ir ljoti gruuti, un pat man, modam buudamam, nav iipashi lielas iespeejas izveersties. Un, taa kaa esmu paziistams ar to, ka visu uztveru asi un burtiski, ja ShinChan (vai kaads cits) veelas kaa cilveeks tikt galaa ar ieksheeju nepatiku pret manis, varu arii tam laiku izbriiveet. Man nepatiik ne sleepties, ne beeguljot, ne sleeptas nepatikas vai liekuljoshanas. Vajag dariit visu, lai atrisinaatu probleemas! Vai laba anime jums neko nav iemaaciijusi? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:32 |