![]() |
![]() |
Blackout |
![]() ![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
galiigi nesaprotu neko:
QUOTE(edg's letter from Tsukama's Inbox Messages at Otaku.lv) topiks, Oct 5 2006, 20:32 Kaapeec bija topiks jaanosauc idiotiski, taa, ka nevar saprast, kas tajaa ir? Paarsaucu un paarvietoju uz Resursu sadalju! Domaa ar galvu! labi, paarvietoja uz resursiem, bet kamdeelj mainiit nosaukumu, mans ieprieksheejais nosaukums bija domaats pievilinoshs, kaada vaina? es izveidoju, un es neredzu nekaadu cenzuuru topika nosaukumaa, kas bija ieprieksh.. veel apvainojums izteikts par manu galvu -.-|| netaisi ciet edg, es gribu zinaat citu viedokli -.-' </3 This post has been edited by Tsukama: Oct 8 2006, 10:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tā vietā, lai rakstītu to garo penteri tu vienkārši nevarēji pateikt, ka topika autors ir mazgadīgs retards un ShiNChans ir pelnījis dabūt ar krāsns kruķi vispirms pa labo un pēc tam, profilaksei, arī pa kreiso vaigu?
Eh, edg, edg... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:38 |