![]() |
![]() |
Blackout |
![]() ![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
galiigi nesaprotu neko:
QUOTE(edg's letter from Tsukama's Inbox Messages at Otaku.lv) topiks, Oct 5 2006, 20:32 Kaapeec bija topiks jaanosauc idiotiski, taa, ka nevar saprast, kas tajaa ir? Paarsaucu un paarvietoju uz Resursu sadalju! Domaa ar galvu! labi, paarvietoja uz resursiem, bet kamdeelj mainiit nosaukumu, mans ieprieksheejais nosaukums bija domaats pievilinoshs, kaada vaina? es izveidoju, un es neredzu nekaadu cenzuuru topika nosaukumaa, kas bija ieprieksh.. veel apvainojums izteikts par manu galvu -.-|| netaisi ciet edg, es gribu zinaat citu viedokli -.-' </3 This post has been edited by Tsukama: Oct 8 2006, 10:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Visvairaak mani paarsteidz ShinChan(...) ![]() Laikam moderēšana cilvēkus padara par ļoti nopietnām būtnēm, kuras nav spējīgas uztvert pat nevainīgu humoru. Vairākas reizes pārlasīju savu komentu un joprojām nespēju apjēgt, kā tu to varēji uztvert nopietni. Ok, kruķis pakaļā varbūt bija mazliet par šerpu, bet jebkurā gadījumā... come on? Tad jau man par sippa tekstu "ShinChan aka zirgam" arī vajadzētu ārdīties, ko es nedaru. Ja man būtu kas iebilstams par tavām moderēšanas spējām tad es par lietu arī būtu runājis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:33 |