![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vai kaadam ir kaada adrese kur var noka4aat speeles psp un jaa. Kaa tas vispaar daraas un vai ir kautkaadi rom priekss taa. Man ir 1 gb karte. Un es kautkur lasiiju ka tipa varot arii gba un citas speeles dabuut virsuu manam psps tik nezinu es kaa
![]() Kaads var paliidzeet? |
![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Man taa skjiet, ka jaa, jo tur kautkaada pamatOS ir, jo cik es esmu dzirdeejis, ir programmas, ar kuraak PSP atblokjee. Aa, jaa, lai speeleetu piraatiskaas/kopeetaas speeles, PSP ir jaatblokjee. Nezinu kur, bet pameklee ss.lv vai kur citur.
|
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Man taa skjiet, ka jaa, jo tur kautkaada pamatOS ir, jo cik es esmu dzirdeejis, ir programmas, ar kuraak PSP atblokjee. Aa, jaa, lai speeleetu piraatiskaas/kopeetaas speeles, PSP ir jaatblokjee. Nezinu kur, bet pameklee ss.lv vai kur citur. Es pameklēju internetā. Un nē, PSP nevar dabūt vīrusus. tas īsti neko neitekmētu, un pārāk liels čakars priekš hendkonsulēm. PS2 arī nevar dabūt vīrusus. ja varētu, tad notiketi PSP varētu nolādēt arī antivīrusu. Uz PSP vīrusu nav. Vismaz pagaidām, bet ja kāds ļoti gribēs, tad novīrosot arī var mikroviļņu krāsni. Taka Jaffa, tu droši vari googlā meklēt free iso, bet tev vienalga ir mazas izredzes tādu atrast. Jāizmanto ir torrenti. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |