![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vai kaadam ir kaada adrese kur var noka4aat speeles psp un jaa. Kaa tas vispaar daraas un vai ir kautkaadi rom priekss taa. Man ir 1 gb karte. Un es kautkur lasiiju ka tipa varot arii gba un citas speeles dabuut virsuu manam psps tik nezinu es kaa
![]() Kaads var paliidzeet? |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Hehe..its time for me to spam!
![]() Kā jau tur kāds augšā ieraxtīja spēles var vilkt no mininova.org (es tā daru) Tāpat Gamespot.com var apstīties visus jaunumus un tas kas tevi interesē, lai varētu ielādēt! Lai palaistu homebrew programmatūru teiksim UMD emulator'u ir jābūt 1.0 vai 1.50 versijai(var palaist arī uz 2.o bet tad ir jādabon vecais GTA:LCS disks un jālauž programmatūra) es teiksim lietoju devhook 0.44 laikam , ar to var emulēt jebkuru PSP versiju 1.5-2.6 Tāpēc nemurojoties var ielīst Wi-fi un spēlēt spēles ā un kad esi ielādējis spēli tā būs jāmet f:\ISO mapē un protams emulātors jāņem ciet... 8) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:04 |