![]() |
![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Taatad : Vai nebutu labaak ja User'u galerijas buutu vieta kur var pariecaaties par tiesaam smukiem darbiem vai, ja arii naw tik smuki, tad wismaz taadi kas naw uzkeepaati 5 minuutees?
![]() Manu kluso balsi varbuut taapat neviens nesadzirdees, bet vai tiesaam nevar ieviest vimaz kkaadus noteikumus vai kontroli uz kuriem jaaatbilst darbiem, kas tiek ievietoti sadaljaa "User'u galerijas", sawaadaak shii sadalja nu jau ir paarveertusies par kkadu piedodoied - miskasti ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es neredzu lielu jēgu ''spraušanai augšgalā''. lai arī tas parāda ''gurķiem'' kā tās lietas darāmas, tomēr tas arī tev liek sajusties kā pēdīgam suņa izdirst*m sūdam.
ja arī kaut ko manīt, tad , piem, nu nezinu, kaut vai tauta balso par, pieņemsim, 7 labākajiem zīmētājiem, kurus tad ''piekar'', bet pārējiem ir kaut vai iespēja pelnīt kkādas debīlas zvaigzīntes ( manis pēc kko citu arī). sasniedzis vajadzīgo zvaigznīšu daudzumu - žvīks, tevi arī piekar - tas ir kā stimulē amerikāņi savus resnos bērnus labāk mācīties - 5 zvaigznītes, konfektīte.... nu, tjipa balso tie 7 izredzētie. (bet par blatu visu ko jau var sarunāt). citas izejas neredzu. gan jau mans priekšlikums ir diezgan lame, bet tomēr kaut kas. tādā veidā vismaz parastā tauta - neotaku redz the best darbus, bet arī citiem ir iespēja tur tikt. bez tam, ''žūrija'' ievēlēta mūsu pašu, tāpēc paši vien būsim vienlīdz vainīgi, ja kkas saiet galīgā, atvainojiet, pakaļā. varētu vēl noteikt, ka visiem zīmējumiem (75% no kopskaita) jābūt par animi (anime forums, for gudness sakes!), un kaut cik saprotamiem, jo man jau arī apriebies skaidrot jaunajiem kā kāja pareizi zīmējama. pašam ace nav? (lūdzu nekliegt, ka neesmu postojusi savus darbus, man vnk bail no jums) This post has been edited by kahi: Oct 30 2006, 20:29 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:45 |