![]() |
![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Taatad : Vai nebutu labaak ja User'u galerijas buutu vieta kur var pariecaaties par tiesaam smukiem darbiem vai, ja arii naw tik smuki, tad wismaz taadi kas naw uzkeepaati 5 minuutees?
![]() Manu kluso balsi varbuut taapat neviens nesadzirdees, bet vai tiesaam nevar ieviest vimaz kkaadus noteikumus vai kontroli uz kuriem jaaatbilst darbiem, kas tiek ievietoti sadaljaa "User'u galerijas", sawaadaak shii sadalja nu jau ir paarveertusies par kkadu piedodoied - miskasti ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ou ta ideja ar pino6anu man ar patiik^^
atbalstu, ja kas... lol skatos mani darbi ir tik necie6ami, ka pat sipps tos neizkomenteja ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
lol skatos mani darbi ir tik necie6ami, ka pat sipps tos neizkomenteja ![]() ![]() Haha, es pieņemu, ka viņš uzrakstīja tikai par pirmajām divām lapām forumā (nevainoju, jābūt pilnīgam pašnāvniekam, lai par visām 16 uzrakstītu), bet tavs topiks ir norakts sešas pēdas zem zemes. xD Ja zīmējumiem art sadaļā jābūt tikai un vienīgi saistītiem ar anime, tad jau mēs drīkstam arī izvarot Offtopiku (nepārproti, es neesmu par offtopika iznīdēšanu), par cik tam ar anime tādi pati saistība kā sviestmaizei ar čību, "kas zin, varbūt nokritīs". Var jau teikt, ka offtopiks ir offtopiks, "to tak nedrīkst aiztikt!!!", bet tādā gadījumā art sadaļa ir art sadaļa. Pie tam... "User'u galerijas otaku.lv mākslinieku garadarbi" Kur tu redzi, ka ir jābūt saistītam ar anime? Labi, varbūt Art sadaļa atrodās zem Anime sadaļas, bet user'u galerijas tur atrodās tikai tāpēc, ka nav neviena labāka vieta, kur viņu nolikt. Vai arī varbūt tev labāk patiktu, ja Useru Galerijas atrastos tieši blakus Offtopikam, par cik tā sadaļa ir vairāk saistīta ar forumu nekā ar anime? Vispār, KO TU TUR LIEN IEKŠĀ, JA JAU TEV TĀ VIETA TIK ĻOTI RIEBJ. Kā jau Church teica, vari trackot atsevišķus topikus, kuri tevi interesē un tev vairs nebūs uz visādiem tur mēsliem jāskatās. Man vismaz cita stila zīmētāji netraucē. (Tad jau atkal, gan jau mani netraucētu āri tas, ja manā istabā ievāktos nīlzirgs. Ka tik es varu darīt, ko es gribu, kur es gribu un kad es gribu.) P.S. Mishelin, nomierinies. This post has been edited by Kikyou: Oct 30 2006, 23:06 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:29 |