![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Ko juus domaaja par shito speeli??? Es newaru izskjirties, kas man labaak patiik, FF vai PSU. Es runaaju par singleplayer modu PSUaa. Speele ir LJOTI interesanta. Taa tiktieshaam ir veidota kaa anime. Speele iedalaas vairaakos Chapteros (Epizodes), un pirms katra chaptera ir Openings (gluzhi kaa animees) un Endings (arii kaa animees). Un arii peec katra chaptera, paraada, iisi, ap ko buus naakamaa seerija. Speele ir Fantasy/SciFi. Tas protams noziimee, ka viss notiek nezinaamaa naakotnee. Tur ir cilveeki, CASTi (roboti) un citas rases.
Protams, kaa jau visaas animees, shajaa speelee var izjust nepatiikamaas sekas anglju dubboshanai. OP/EN izklausaas ljoti drankjiigi, un protams naw arii chariem runaajot taas runas izteiksmes. Pagaidaam pats esmu pie otraa chaptera, bet nu dodu shai speelei 10/10 veerteejumu. Iesaku visiem jRPG faniem paspeeleet!!! |
![]() ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Bet TECHNICas tak var apguut tikai Newmani, un aciimredzami galvenais varonis ir Humans.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:45 |