tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Haji |
Sep 7 2005, 14:56
|
Unregistered |
ievadam neliels stāstiņš:
kad es pirmo reizi skatījos Angel Sanctuary ova (kauns atzīties, bet tas notika diezgan nesen...), man likās, ka varētu būt labs soundtrack, bet kad es pirms kāda laika dabūju to pilnībā noklausīties, nosecināju, ka tas nav labs... tas ir ljoooooooooti labs!!! (*lēkā apkārt un sit plaukstiņas*). tad nu jautājums tāds: kādus vēl ausīm īpaši tīkamus anime soundtrack-us jūs iesakat paklausīties? |
xikes |
Nov 6 2006, 20:59
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Līdz šim domāju, ka anime ost visi ir daudz maz labi.
Lielāko daļu tiešām ir patīkami klausīties, pateicoties dziesmu īpatnējam tempam un dinamiskajam skanējumam. Taču šodien, kas man lika.. bet izdomāju, ka uz darbu jāpaņem pāris .hack//sign soundtrack`i. Lai gan pašu anime skatījos vairāk nekā pirms pusgada, šodien, klausoties gabalus no šī seriāla, pārņēma sen neizjusta, neaprakstāmi nostaļģiska svētlaimes sajūta. Nevarētu teikt, ka pati anime man likās, kā kaut kāds šedevrs. Patika, bet nešķita nekas sevišķi īpašs. Taču, kad šodien atkal sadzirdēju ost skaņas, no galvas uz pāris minūtēm pagaisa visas citas domas. Vienā momentā fantastiskais ost skanējums aiznesa manas domas prom no realitātes uz maģisko `The World` pasauli. Sen (varbūt pat nekad vēl) tā nebij bijis. Lūk, labs anime soundtrack's. Pietiek paklausīties 5 min, lai apziņā jau atrastos kaut kur tālu prom. This post has been edited by xikes: Nov 6 2006, 21:01 -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:39 |