Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
Arfija |
Nov 25 2006, 21:54
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ |
kapeec gan nevar izlabot vecocs postus?un ko gan dariit man?esmu ielikusi paaraak liela formaata skeneetos ziimeejumus un peec vairaak kaa sehsaam stundaam pat apnjeemos labot tos bet es nevaru!Tad tikai luudzu peec tam neliecciet briidinaajumus par to ka paaraak lieli formaati un vajag labot.!pashi vainiigi!Un tagad jau juus modi vareesiet labot.Pashi sev vairaak darba izveidojiet.Protams atvainojos par savu bezdomiigo muldeeshanu jo nekaads teikshanas jau man nav ja bet nu aregato!
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:14 |