![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tātad, 16.decembrī visi CO un interesenti ir aicināti masveidā doties uz akvalandi.
*wink wink* http://www.akvalande.lv/ ja kāds nezin, tad reku tās vietas mājaslapa. Jāsaka gan, tā vieta nav īpaši kruta vai kā, bet jebkura vieta + CO ir kruta vieta :B Bet tas tā... Visi, kas piedalās tiek 10:00 gaidīti pie Origo pulkstenja. Pazīšanās zīme - Banāns, vai ķirbis vai kabacis, vai pamelo, vai mandarīns, vai apelsīns, vai apelsīnu suliņa vai barankas, vai zefīri, noteikums - tas jātirina gaisā. Visi dziedāsim chobbits openingu, lai visi var atpazīt. Būs pat MyLove(aka mans mazais braaljuks) chii kosplejā. labi.. taa, jautriiba neizpaliks :3 peldkostiimiem jaabuut sexiigiem ( sexy piemeers )... un jaapanjem dvieliishi... -------------------- |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
\/\/007, beidzot kāda oficiāla sanāksme.. XDD
..Un tā nebūs īsta sanāksme, ja tajā nebūs Tomoko! Es domāju, ka naudu paspēšu sakrāt. Pateikšu, ka man ir 10 vai cik tur gadi un tikšu lētāk XD Tjipa - es nāku. Btw, I won't be sexy. I'll be normal. XD This post has been edited by Tomoko: Dec 5 2006, 23:41 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 21:42 |