![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tātad, 16.decembrī visi CO un interesenti ir aicināti masveidā doties uz akvalandi.
*wink wink* http://www.akvalande.lv/ ja kāds nezin, tad reku tās vietas mājaslapa. Jāsaka gan, tā vieta nav īpaši kruta vai kā, bet jebkura vieta + CO ir kruta vieta :B Bet tas tā... Visi, kas piedalās tiek 10:00 gaidīti pie Origo pulkstenja. Pazīšanās zīme - Banāns, vai ķirbis vai kabacis, vai pamelo, vai mandarīns, vai apelsīns, vai apelsīnu suliņa vai barankas, vai zefīri, noteikums - tas jātirina gaisā. Visi dziedāsim chobbits openingu, lai visi var atpazīt. Būs pat MyLove(aka mans mazais braaljuks) chii kosplejā. labi.. taa, jautriiba neizpaliks :3 peldkostiimiem jaabuut sexiigiem ( sexy piemeers )... un jaapanjem dvieliishi... -------------------- |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
kursh no tiem peldkostiimiem ir sexy?? Ja man buutu peldkostiims kaa tam vecim... es iisti nezinu vai tas buutu dizji sexy...
un taam veceneem diez ko sexy arii nenosauxi... he he he... zeel netieku pie display bildeem, tacju divi strikjiishi vertikaali un viens horizontaali ir diezgan tuvu tam.. ^^ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 21:30 |