![]() |
![]() |
Ganguro |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-December 06 ![]() |
Ahh..
![]() ![]() Esmu redzeejusi jau ljoti daudzas j-dramas. Bet manupraat, taa labaakaa bija taa.. pirmaa, ko es redzeeju: Ichi Rittoru no Namida (One Litre of Tears / A Diary with Tears) Kaa arii ieteiktu noskatiities - Hana Yori Dango (Boys Before Flowers / Boys Over Flowers) AAAa... un noteikti, taa kas man ljoti patika bija - Kimi wa Petto (You're My Pet / Tramps Like Us) ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Īpaši daudz nav redzētas, bet cenšos regulāri kādu j-drama noskatīties. Tur tomēr piemīt sava rozīnīte, ko neatradīsi ne animēs, ne filmās.
Redzētās par otaku tēmu: Densha Otoko - ļoti jauks seriāls par to, vai starp konkrētu nerdu un skaistuli var izveidoties attiecības. AKIHABARA@DEEP - Par Ahiabaras aizstāvju komandu. Gal Circle - par vienu traku cowboju, kurš ieradies no amerikas meklēt savu māsu(?). Bet sastop Para-Para deju meitenes. Traka anime, bet skatījos dēļ tā, ka tur varēja pamielot acis uz japāņu street fashion. Kimi wa petto ar skatīts. Man likās tāds viduvējs seriāls.. kaut kas tomēr tur pietrūka. Visgarākais seriāls kas skatīts - Return of The Condor Hero 2006. ok, tas nav japāņu seriāls, bet ķīnas, bet visas sērijas noskatījos ar lielu interesi. Sižetā bija daudz jēlības, bet ja tam piemiedz ar aci, ta seriāls patiešām ir lielisks, un pats galvenais - skaists =) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:30 |