![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kursh ir atbildiigs par to, ka main peidzhaa es nevaru ne izlogoties, ne piekljuut fakuu, ne piekljuut Forum Guidelines?
Un tas viss tapeec ka kaut kaada tizli uzziimeeta (mana gaume, so su) anime beibe aizsedz visus linkus ar animefesta reklaamu. Tip ar banneri nepietika? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Uzspied augšā labajā pusē pogu "Options" un tur izvēlies "Switch to: Standard".
Jā, Roze: Quick Edit sačakarē teksta čarsetu (tāpat kā php.lv forumam). Windows, Firefox 2.0.0.1 This post has been edited by bubu: Dec 25 2006, 13:27 |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Uzspied augšā labajā pusē pogu "Options" un tur izvēlies "Switch to: Standard". Jā, Roze: Quick Edit sačakarē teksta čarsetu (tāpat kā php.lv forumam). Windows, Firefox 2.0.0.1 Tas pats notiek ar Internet Explorer'i 6 un 7 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:14 |