![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Go on people. Kas patika, kas nepatika, lai zinām, ko nākamreiz labāk darīt.
![]() Nākamais inčukalns Februāra beigās ![]() BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Teikshu kaa ir. Inchukalna kas bija octobri 2005 gada (laikam pagajuushais) bija labaaks. Garastavokli mazliet saboja dazhi cilveeki, kuri izdzera alkoholu vairaak nekaa viniem buutu jaadzer.
Uzreiz gribu pateikt, ka man ( ka vienam no NERV ) nav pretenzijas pret cilveekiem, kuri pieder pie grupas ALK (Sipps, GameMaster, Sephiroth, ETM). Es patuseju mazliet ar viniem, bija forshi, jautri un galvenais mierigi (joki, lasishana, paveleshana Sephirotham panemt alu, kad vinsh gribeja gulet ![]() Tas ir mans viedoklis. Bet LIELS LIELS tev paldies, Shaisuke (un visiem, kas tev palidzeja), ka tu organizeja tadu pasakumu arii shogad. Jautri arii bija (kaut arii es vairaku laiku pavadiju skatoties Hikaru no Go ![]() PALDIES PALDIES PALDIES PALDIES ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:16 |