![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
nus... darbs ect mani ir attureejis no shiis sveetaas vietas... kaadu laicinju... bet es domaaju ka vareetu meegjinaat atjaunot vecos labos laikus... taa kaa... tuss AR!
principaa pasaakums paredzeets 14 janvaarii (sveetdiena) no ~10:00 liidz~24:00 idejas, iebildumi, ieteikumi un viens noteikts kompjuuters... visu luudzams apakshaa. |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
nus... darbs ect mani ir attureejis no shiis sveetaas vietas... Driizaak izskataas, ka bija apnikushi, bet atpuusties arii nenaak nemaz par sliktu ![]() ... bet es domaaju ka vareetu meegjinaat atjaunot vecos labos laikus... taa kaa... tuss AR! Izklausaas interesanti... ![]() Un ja tur pie galda neseedees tikai kaadi pieci cilveeki, kas garlaiciigi dzer alu un staasta pashiem sev tikai skjietami smiekliigus jokus...Tad var mani arii Count in... ![]() Nezinu kaadi iisti bija vecie laiki, drizaak tas vareetu buut kas vairaak no jauniem laikiem... ![]() Redzees kaadus cilveekus speesi savaakt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:03 |