![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Go on people. Kas patika, kas nepatika, lai zinām, ko nākamreiz labāk darīt.
![]() Nākamais inčukalns Februāra beigās ![]() BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Nu lūk tikko es sāku domāt braukt man februārī vai nē, tā Shaisuke piesaista manu atbraukshanu pie otaku svētkiem un tagad vienkārši jābrauc
![]() Pasākums bija labi izdevies, bet bija kādi 2-3 cilveki, kas gluzhi neiederējās šajā sabiedrība. Shaisuke un es zinam, kas tie bija un viņi tik laipni lūgti neierasties. Par laimi tie nebija otaki, bet gan cilveku pieaicinātas personas bez jebkādas saistības ar anime. Man likās, ka ar otaku pasākumiem ir vienkārši saprotams - vispirms cilvekam ir jāparāda anime un/vai manga un tikai tad, ja tas vinjam patīk tad ir ļoti labas cerības iederēties otaku tusos. Cilvēki, kas domā tikai par alkoholu un izkaushanos starp mums īpaši neiederas. ALK varu teikt tikai uzslavas. Nedzeriet paši - dzeriet ar ALK! Viņi zin kā to darīt kulturāli. Cudos. Saku pamazām kārtot manis safočēto. Nav īpasi daudz, bet ir jauka kopbilde (tikai sevi vel jāiemontē ![]() This post has been edited by aigarius: Jan 6 2007, 03:25 -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:29 |