![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Go on people. Kas patika, kas nepatika, lai zinām, ko nākamreiz labāk darīt.
![]() Nākamais inčukalns Februāra beigās ![]() BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Pirmais iespaids, kad iegaaju tajaa eekaa - OMFG!!! Kur esmu atkal nonaacis
![]() Bet pamazaam saakot tukshot liidzpanjemto alkaholu, vieta saaka iepatikties. Nav nesmuku vietu, par maz idzerta alkahola. Pirtii apdedzinaaju roku ar karsto uudeni, kas to uudens kraanu tik shausmiigu tur bija ielicis?! Pirts kraasns knapi nodroshinaaja temperatuuru virs nulles, lai nesasaltu uudens. Pirts bija galiigi garaam ![]() Par paareejo daudz nekaa nemaniiju...Staigaaju apkaart...Meegjinaaju ar kaadu aprunaaties un sapaziities, pat dabuuju iesauku...Tas jociigais, kas staigaa apkaart un visus bildee ![]() Zjeel, ka edg vieniigais no ALK seedeejaa pirtii...Biju gaidiijis lielaaku ALK aktivitaati. Tachu kaa teica Aivv, mees atbraucaam ALK raadiit kaa kaartiigi jaakozj ![]() ![]() Ja veel kaadu reizi tur kaads riikos tusu, tad mani var rakstiit iekshaa automaatiski. Taada apjoma tusi un tik daudz interesantu cilveeku nav nekur citur. Neskatoties uz visu slikto, labaa tomeer bija vairaak...Man patika ![]() Un arii beidzot atradu vienu vietu, kur aatri ielaadeet bildes. Pati necilaakaa un neiedomaajamaakaa vietaa: www.tavidraugi.lv (special pieregjistreejos no jauna, ljoti liels uploud aatrums, visas bildes ielaadeeju 20min) Adrese uz bildeem: www.tavidraugi.lv/114906/albums/ *(Bildes ir iespadiigi samazinaatas un nekvalitaatiivas, un protams ne visas, ja kaadam ir aizdomas, ka kaada truukst un to veelas sev - PM) **(Bildeem nav nekaadas autortiesiibas, visi var ziimeet uusaas un likt kur vien taas grib - man 100% Po, taapat taisiiju taas special jums) Un pati mezjoniigaakaa pirts, kaadu jebkad esmu redzeejis. Laikam iistas pirtis tikai Kurzemee. ![]() This post has been edited by Shumins: Jan 7 2007, 03:32 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja tu buutu ciitiigaak kurinaajis, pirts buutu gana silta.
Tas kraans (ahaa, lamuvaards) man arii nepatika. Iistas pirtis ir visur kur, bet tikai laukos, t.i., ja liidz tuvaakajai apdziivotajai maajai ir vismaz puskm. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja tu buutu ciitiigaak kurinaajis, pirts buutu gana silta. Te gan vareetu pastriideeties. Man personiigi liekas, ka shai kaasnij nav nekaada potenciaala un arii taas pamatiiga kurinaashana nedotu nekaadus rezultaatus. Pati galvenaa kljuuda, kura pirmaa man iekrita aciis bijaa taa, ka pirts kraasns ir apvienota ar uudens sildiishanu. Tad kaartiigaaka kurinaashana noved pie spraadziena uudens tvertnee. Ja pa daudz aizraujas. Taksh redzeeji, kad atgriezjot kraanu, naaca laukaa gandriiz tvaiks. Taaka kurinaats tika. Cik biju aizgaajis apluukot pirti, tad to aivv visu laiku ar saveejiem kurinaaja. Tikai tolkas nekaadas nebija. Izveidojot daudz vienkaarshu pirts kraasni, atdalot to no uudens apsildes, var ieguut daudz lielaakus rezultaatus. Nepiecieshams buutu tikai lielaaks metaala karkas, kas nokrauts ar akmenjiem un tad jau vareetu kurinaat to, zinot, ka karstums pamazaam uzkraajas akmenjos. Bet shamais iebuuveetais monstrs sienaa liek uzdod vairaak jautaajumu, nekaa tas dod siltuma. Varbuut ja pirtii ietu vasaraa, tad varbuut augstaa apkaarteejaas vides temperatuura, ljautu kraasnij uzsilt. Bet ziemaa liekas there is no hope... This post has been edited by Shumins: Jan 7 2007, 05:23 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:40 |