![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Go on people. Kas patika, kas nepatika, lai zinām, ko nākamreiz labāk darīt.
![]() Nākamais inčukalns Februāra beigās ![]() BN -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Bildes - http://www.flickr.com/photos/aigarius/sets...57594465166276/
Runājot par pirti un visu, es ieteiktu nakošo otaku tusu sarīkot kārtīgā pirtī ar uzsvaru tieši uz pirti. Ir kādi labi piedāvajumi? Vieta 40 cilvekiem ar saunu uz kādiem 8 cilvekiem. Jaudīga pirts, lai vismaz 100 grādu varētu turet. Velams aukstā ūdens baseins. Izmaksas zem 80-100 Ls par nakti būtu ļoti vēlamas. Any good ideas? -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
i look drunk there... Runājot par pirti un visu, es ieteiktu nakošo otaku tusu sarīkot kārtīgā pirtī ar uzsvaru tieši uz pirti. man gan taada ideja ne iipashi iet pie sirds jo riebjas pirtis... bet ja tur buus vietinja kur norm var mieriigi paseedeet istabas temperatuuraa dreebees un pablenzt datoraa, tad jau nav iipashas starpiibas. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:38 |