![]() |
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Taa nu jau tuvojas taa diena, kad notiksies pasakums, kas tiks veltiits Animei.
Par pasaakuma noorganizee6anu ir jaapateicas Ha-sanam! ![]() Kam ir jaanotiek un kas buus: 1. Notiks 13 - 14. janvaarii; 2. Ieejas maksa 5Ls-, var naakt arii kosplejaa (ieteicams), tad buus 10% atlaide! ![]() ![]() 3. Vieta - tiek precizeeta 4. Laiks - tiek precizeets Atsuutiet man savus niku, ja taisaties irasties! Un neaizmirstiet kospleju (pazinjojiet to man iepriek6)!!! ![]() ![]() ![]() Ceru uz juusu atbalstu! Cilveeki kuri buus: gramozeks, This post has been edited by gramozeks: Jan 5 2007, 16:06 |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE zzeel ta4u ja nebuus daudz naakt gribeetaaju, tad pasaakumu naaksies atcelt. Taa teica Ha-sans. Ja jūs precizētu konkrētu vietu un laiku, es pieņemu, ka nākt gribētāju būtu krietni vairāk. Bez šo divu, visnotaļ triviālo un šķietami nesvarīgo detaļu apzināšanas ir diezgan grūti pieņemt galīgo lēmumu. Un jā - Baznīcas arguments par to, ka pasaules valdnieks tajā pat laikā rīko savu kodienu, ir diezgan nopietns iemesls ignorēt šo pasācienu. This post has been edited by GM: Jan 9 2007, 19:09 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |