![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
taaks, ppl, nu atkal Jaanja Rozes graamatniicaas varam redzeet ''How to Draw Manga'' graamatas! citas shoreiz, ir How to draw Boys tad, How to draw creatures, How to Draw girls un laikam peedeejais bij, How to draw mech, dunno. shittaas ir mazaas graamatinjas pa 0.99, ir arii lielaa, kuraa visas apkopotas, pa 3.99 [daargaak nekaa pa mazaas peerkot, ne?] un veel viena Liela, TOTAALIEM iesaaceejiem!
Un tagad - uz izkjershanu! ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Rozes grāmatnīcā vai V&R.
Eh ja man būtu vairāk naudas.....371 lpp. Tas nav baigi dārgi,salīdzinot cik maksā citas un citu mangas grāmatu nav nava. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Rozes grāmatnīcā vai V&R. Eh ja man būtu vairāk naudas.....371 lpp. Tas nav baigi dārgi,salīdzinot cik maksā citas un citu mangas grāmatu nav nava. ![]() Es gan nopirkshu kaut vai neziimeeju nekaa ![]() Vareetu buut interesanta lasaamviela... BTW tajaa graamataa ir vienkaarsha plika ziimeeshana, vai arii savs lasaams offtopic, kad kaadreiz ko ziimeejaa taa - muusdienu tendences, citas interesantas lietas par un ap Mangu? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:16 |