IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

> Sunabozu, Desert Punk
bladez
post Sep 8 2006, 16:36
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

ph34r.gif Sveiki visiem!!!! Pamaniiju, ka par shito veel naw nevienas teemas, taapeec es noleemu vienu uztaisiit!!!

Taatad, ko juus domaajat par shito visai specifisku animi??? Kautko liidziigu shim es veel nebiju redzeejis, un OP un ED ir vispaar kautkas unikaals!!!! Actions visu laiku +veel komeedijas elementi. Actions tur ir viens no labaakajiem!!! Visvairaak man patiik Sunabozu unikaalaa grafika. Kraasu gamma ir vienkaarshi lieliska un par speciaalajiem efektiem naw ko runaat..........

Veel visvairaak man patiik tas, ka sheit tieshaam IR REAALI IEROCHU MODELJI!!!! Galvenajam varonim ir Vinchesters, bet ir redzami taadi ierochi kaa RPG, M16, M4, UMP, MP5 un UZI!!!!

Pagaidaam esmu noskatiijies 1. seeriju, bet es noteikti noskatiishos paareejaas!!!!

P.S. Mazliet ir arii eechi elementi, bet ne tik uzkriitoshi, kaa piemeeram Amaenaideyo!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:22