Piedāvājums māksliniekiem, anime fest |
Piedāvājums māksliniekiem, anime fest |
asamashii ritori banpaia |
Apr 8 2005, 21:04
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 |
es laikam tomēr nepiedalīšos, es tā padomāju ka mani zīmējumi diezvai izskatās pēc anime uz pārējo fona, pietam gandrīz nevienam nav fona.. a kad tie "kastingi" būs? nevar kautkad ātrāk sarunāt ar kādu "augstāko" cilvēku sarunāt strelku un pajautāt vai vispār ir tolks mēģināt? jo tas ko esmu iepostojis nevelk pēc anime un paši jaunākie ir fanart kas man nepatīk kā kategorija tāda,... respektīvi gribu zināt cik anime'iskiem jābūt darbiem lai iesniegtu?
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
dmonster |
Apr 8 2005, 21:12
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 |
>< Craap >< tiko uzzināju, ka man pasāžas uz Rīgu ir slēgtas.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Yume |
Apr 9 2005, 09:43
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
hehe, gadās...
Un Kvint, ja tev vajag tiešo personu ar ko runāt, atrodi anime.lv forumā Zuzuk'u -------------------- |
xikes |
Apr 11 2005, 07:17
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Neesmu veel izleemis iisti piedaliities vai nee..
QUOTE(Yume @ Apr 8 2005, 09:44) Zīmējumus te ostot protams var, bet tas neskaitīsies pie festa programmas. Labākie zīmēumi tiks piekārti pie sienām, kā bija pagaišreiz, un tad notiks iekšējā balsošana. Lai zīmējumi tiktu vispār vērtēti tiem jāiziet " casting's" tas ir, tos apskatīs augstāk stāvošas personas, un ar profesionālu aci novērtēs, vai tos ir vērts likt pie sienas, tāpēc viņi ir jāatnes origīnālā Originaals ziimeejumiem man parasti glabaajas uz PC.. tapeec, ja arii kas, varu piedaavaat vieniigi kopijas, aka izdrukas ,protams, ja nu kads shausmiigi veelas redzeet melnbalto kontuuru smalko ziimeejumu uz paiira.. ), bet izkraasots viennoziimiigi izskataas labaak.. -------------------- |
chorniJ |
Apr 11 2005, 09:38
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 5-April 05 |
hei laikam labs pasaakum diez tas buus pa velti vai arii ir kaada daliibas maksa
-------------------- who don't kill me makes me stronger.
|
not_alone |
Apr 11 2005, 16:09
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta |
man ir tikai viens jautaajums-es arii driikstu piedaliities?
-------------------- |
Kikyou |
Apr 11 2005, 16:22
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
|
Yume |
Apr 12 2005, 23:12
|
Droši, zīmējumus var nest visi, kam ir vēlēšanās.
Bet es nesoli ka visi atnestie tiks pakārti AniFestā, to jau izlems biš' citi cilvēki. Tad nu tā, kamēr es atcerējos, cilvēki, kas tomēr grib nest zīmējumus, es būšu piektdien "Jukatan" tējnīcā, laiku vēl īsti nezinu, ja kāds līdz piektdienai grib personīgu konsultāciju, vai jau atnest zīmējumus, tad laipni lūdzu. -------------------- |
dcrow |
Apr 13 2005, 14:37
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 |
Es ceru ka būs darbi tiešām anime stilā, nevis kautkas no fantasy! roboti , monstri kuri nu nekādi nevar būt attiecināmi uz anime stilistiku!!!! Ir jau skaisti uzzīmēti, bet nu nav anime!!!
-------------------- |
X_Kamui |
Apr 13 2005, 18:05
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Ai uff.... kaut ka pedejo nedeļu nevelk neko zimeet...
Hmmm... ir pedejais laiks sakt zimet, a to nepaspeešu -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
Apr 14 2005, 21:46
|
Tā,ok, lieku tagad tiešu datumu kad es savākšu visus tos darbus no māksliniekiem kas grib būt pakārti anifesta laikā.
Nākamā otrdiena ir limits. Tas ir, 19.04. Darbus ar autoriem gaidīšu 18:00 pie centrālās stacija pulksteņa PS: Xikes -uz datora krāsotie darbi, izprintētā veidā arī tiek ar prieku pieņemti. -------------------- |
X_Kamui |
Apr 15 2005, 00:24
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Hmmmm....... sežu un domaju ko tadu uzzimeet uff
Fanarts gan nesanaks... nava laika -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
xikes |
Apr 15 2005, 07:05
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Veel viens mulkiigs jautaajums.
Nav tachu nekaadu ziimeejumu vecuma ierobezojuma.. tb, es varu atnest arii kaadu vecaaku ziimeejumu, ja vien tas ir anime stilaa un izskataas labi? -------------------- |
Yume |
Apr 15 2005, 10:41
|
Protams, stiep kautvai bērnības zīmējumus, galvenais ka pašam patīk.
-------------------- |
asamashii ritori banpaia |
Apr 15 2005, 20:36
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 |
es nebūšu, man low selfesteem..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:58 |