Vaig vai nevaig?, Vai maz veerts.? |
Vaig vai nevaig?, Vai maz veerts.? |
baseboalbatboy |
Feb 18 2006, 15:00
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
Buut vai nebuut, taads ir jautaajums.
Vaijag kartes vai nee Cilveeki ilgi un baigi diskuteeja par taam karteem bet diemzheel nekur taalaak netika.Takaa jaasaak domaat vaig taas kartes vai nee? UN veel japadomaaa kur vinjas vareetu pielietot.Um ja vajadzees tad akal probleema karshu dizains. (man pasham saakas briivlaqik un pa naakosho nedeelju sevi paraustiishu)Par karshu pielietoshanu man doma taada ka,ja buutu kkaads mangu vai suveniiru tirdzinjsh(ja ta to var nosaukt)tad cilveek kas nopeerk kko vareetu kraat taka Bonusa punktus(nu takaa lielveikalos).Bet latvija nav piebaasta pilna ar mangaam suveniiriem utt.Taatad vai maz veerts?Kad balsojiet labaak kaartiigi padomaajiet un iekomenteejiet kko.(noderiigu ) -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Psycholog |
Feb 18 2006, 15:15
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 |
Pilniigi nekaadas jeegas no taa, manupraat, nav...
-------------------- Positive black.
|
jurc |
Feb 18 2006, 17:01
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
es ceru ka "otaku beidru" vieta bija domāts "kaigan beidriem"? Ja jā, ta izlabo.
Tās kartes varbūt var kalpot kā pašapliecināšanās ka esi tajā klubā, bet nu citu jēgu tam neredzu. -------------------- |
X_Kamui |
Feb 18 2006, 22:42
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
lol to otaku biedru ir 1.5k pa daudz sanaaks to kar6u
A un es balsoju par - Man vienalga variantu......... This post has been edited by -Kai-: Feb 18 2006, 22:51 -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Aven |
Feb 18 2006, 22:47
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
Bajag vajag !!!
*netiishaam nospiedu nullvote, ceru ka kaads admins sho kljuudu izlabos -------------------- |
Sigfa |
Feb 19 2006, 00:44
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
galiigi debiils un nevajadziigs polls. Kaada jeega prasiit visiem otaku apmekleetaajiem? tas ir jaaprasa tiem, kas ir kaigan biedri biedri, nevis tiem kam ar kaigan nav nekaada vai ir ljoti maz sakara.
|
davio |
Feb 19 2006, 01:59
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 |
tieshi taa es ar taa domaaju! Vai tad visiem otaku foruma useriem taisamies daliit kartinjas?
-------------------- |
Church |
Feb 19 2006, 12:58
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
vispaar, ja nepamaniiji, threads itkaa iraid Kaigan sadaljaa ..
|
baseboalbatboy |
Feb 20 2006, 19:58
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
Biju domaajis Kaigan biedriem bet diemzheel uzrakstiiju Otaku... kauns,kauns,kauns(man)Tomeer vai tad kaigan nav nekaa kopiiga ar otaku... cereeju ka cilveeki bus sapratushi manu domu(kaigan biedriem) un postojushi kko sakariigu nevis atkaartot ieprieksheejaa cilveeka teikto...(laikam tas apstiprina ka domaaju savaadaak)
Tad jau vispaar sanaak ka nevienam taas kartes nevaig... P.S. Kaa lai nomaina jautaajumu(spiedu uz edit bet navar) -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Sigfa |
Feb 20 2006, 20:26
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
QUOTE(Church @ Feb 19 2006, 12:58) tas veel neko nemaina, jautaajums ir vai otaku biedriem vajag kartinjas. Un besides, shitaadus jautaajumus vajag apsriest kaigan valdei. Ja biedrs negrib kartinju, vinjam taa nav jaapeerk, ja grib, uz priekshu- sagatave ir, atliek tikai parakstiities i vsjo. Galiigi beztolciigs polls. |
lastguru |
Feb 20 2006, 22:21
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
Paldies, Sigfa! tieshi taa!
QUOTE(Sigfa @ Feb 20 2006, 19:26) Un besides, shitaadus jautaajumus vajag apsriest kaigan valdei. kura ir pateikusi, ka kartinjas vajag. man liekas ka sheit veidojas situaacija kad tiem kam nav vajadziigs klubs, nevajag arii kartinjas, bet tie tik un taa spiezh uz balsoshanas. P.S. pielaboju polla jautaajumu. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Janus |
Jan 22 2007, 03:59
|
CLRAWE Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society |
Vai nav poh... ja pasaka ka vajag tatad vajag !!!
Iestasieties darba un ko tur prieksnieks teiks vajag kartinjas lai jus pazitu musu citi kolegji >.> Un ko jus dirs.... ka nevajag ne tak >.< -------------------- |
+Chibi+ |
Jan 20 2008, 18:59
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
wow, gadu vecs polls. Wow. Kas mums tur bija valdē? Es, laikam, ne?
-------------------- |
ETM |
Mar 9 2008, 21:41
|
Very Old Fart Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt |
kad iisti buus biedru kartes gatavas? es jau sen gaidu ar nepacietiibu.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
Jan 4 2011, 13:42
|
Klau, kad BEIDZOT būs biedru kartes? Sāk rasties sajūta, ka no šī projekta nebija pat tik daudz jēgas, cik glīta biedra karte makā (dusmīgs).
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:34 |