Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
Cowkiller |
Nov 14 2006, 19:23
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
taa itkaa kaads mods skatiitos tajos topicos...
-------------------- |
Kikyou |
Nov 14 2006, 20:52
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Nez kā citiem, bet man liekās, ka tur trūkst LeoR un Kai. Bet ko gan es saprotu, es tak neesmu mods. :>
|
sipps |
Nov 14 2006, 21:02
|
Unregistered |
tieši šo problemu ja ari neviens negrasijas labo. Proti kurš izlems kas ir labs zimētājs un kurš ne. un modi nu nemaz nav tie objektīvākie vērtētaji. pat man ir jaatzīst ka LeoR zimejumi BIJA labi, jo visi zimejumi ir izdēsti.
|
Keydan |
Nov 14 2006, 21:57
|
Key-dano Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 |
Pilnigi piekritu Kikyou.
Un kadeļ tada kastu sistema? This post has been edited by Keydan: Nov 14 2006, 21:57 |
jurc |
Nov 14 2006, 22:55
|
Nu ja, es jau ar biju domājis likt Leor pie labākajiem, bet nepatīkams pārsteigums bija kad ieraudzīju, ka viņš visus savus zīmējumus izdzēsa. Muļķīga izdarība. Tad kāda jēga likt topiku nez zīmējumiem? Viesiem gramdēties atmiņās un atcerēties cik labi viņš zīmēja? =)))
Un vēl kas - dēļ tādiem ka Leor, Shumins un tamlīdzīgiem zvēriem - tiek uzlikts viens ierobežojums - tiko ieliktos postus varēs labot 6h (laiks vēl var mainīties) no ielikšanas brīža. Vecos postus labot vairs nav iespējams. >:) -------------------- |
Aven |
Nov 14 2006, 23:23
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
*Ehhh..por Shumin *
Ideja forša , uzreiz var specus apskatīt -------------------- |
Cilveeks |
Nov 15 2006, 16:49
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 |
parastiem mirstiigajiem tajaa sadaljaa netikt...
-------------------- |
Erik4xp |
Nov 15 2006, 18:26
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils |
Riktīgi forši. Tāds baigais pamudinājums sākt biežāk zīmēt ...
-------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cowkiller |
Nov 15 2006, 23:10
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... |
biezhaak nedar vajag labaak!
-------------------- |
Cilveeks |
Nov 15 2006, 23:33
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 |
biezhaak nedar vajag labaak! der arii biezhaak, tik nevajag visus savus darbus peec kaartas postot... -------------------- |
Arfija |
Nov 25 2006, 21:54
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ |
kapeec gan nevar izlabot vecocs postus?un ko gan dariit man?esmu ielikusi paaraak liela formaata skeneetos ziimeejumus un peec vairaak kaa sehsaam stundaam pat apnjeemos labot tos bet es nevaru!Tad tikai luudzu peec tam neliecciet briidinaajumus par to ka paaraak lieli formaati un vajag labot.!pashi vainiigi!Un tagad jau juus modi vareesiet labot.Pashi sev vairaak darba izveidojiet.Protams atvainojos par savu bezdomiigo muldeeshanu jo nekaads teikshanas jau man nav ja bet nu aregato!
|
jurc |
Nov 25 2006, 22:18
|
peec vairaak kaa sehsaam stundaam pat apnjeemos labot tos Un kapēc tu nevari uzreiz likt iekšā normāla izmēra zīmējumus? Vai tas ir tik sarežģīti? Ja izmanto otaku.lv uploadu, tad pie pielikšanas norādi kādā izmērā gribi ielikt. -------------------- |
Arfija |
Dec 10 2006, 17:33
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ |
bet tad man bija jaiet projam un ta patas isteniba man palika kkaadi triis ziimeejumi kurus nepaspeju ielikt un lai ietu atrak nolemu pec tam velak izlabot!
|
^_(kawaii)_^ |
Jan 2 2007, 16:14
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 1-January 07 |
Es nedomaju, ka to labakos jaizvelas moderatoriem. Jauztaisa balsoshana, un 10 vetas. Katrs uzrakstis 10 kandidatus uz Best of the Best. Menesha beigas modishi ieliks uzvaretajus Labako nodalja. Pec tam, katru menesi bus balsoshana par vienu jaunu makslnieku, kura zimejumiem vieta Labako sadalja. Ta, katru menesi bus arvian vairak un vairak makslinieku.
PS : ja kaut ko nesapratat, jautajiet, centishos paskaidrot. (neesmu ljoti spaciga latv. val ))))) |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:36 |