Biedru kartes |
Biedru kartes |
Yume |
Dec 4 2005, 13:03
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Yume grib karti, bet Yume nav biedra, ko Yumei darīt? ( nēs stāties kauganā es neiešu. XD)
-------------------- |
+Chibi+ |
Dec 4 2005, 13:14
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
QUOTE(Yume @ Dec 4 2005, 13:03) Tu jau esi goda member aka zinātniskais konsultants. Mēs tvi pasi iesraxtīsim un tev būs īpašā goda mebera karte. Kapish? Mans skatījums kartei ir apmēram šāds: Front: Back: Tas viss ir ļoti aptuveni un apmēram. -------------------- |
lastguru |
Dec 4 2005, 13:36
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
a... a... a... a kur palka ideja par NERV dizainu?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
Dec 4 2005, 14:47
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
QUOTE(lastguru @ Dec 4 2005, 13:36) es trīs sekundēs ar saviem mizerabliem photoshopa skilliem nevaru uzcept perfect Nerv dizaina karti. EXCUSE ME. Es tikai to preikšpusi gribēju parādīt... Apmēram. Eh. -------------------- |
Zuzix |
Dec 4 2005, 15:08
|
mitsukai kogun Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 3 2005, 21:36) >.> pašlaik mājās probzes tāpēc māti uz to nepierunāšu (man tip wajadzēja kko no senčiem tā kā neesmu pilngadīga) - cerības ir tikai pēc jaunā gada... bet iestāšos ^^ -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Sushi |
Dec 4 2005, 15:11
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
IZklausaas interesanti un man riktiigi gribaas iestaaties Kaigan!!!
Jaasaak runaat ar maa un jaaiestaajas, kaa arii jaadabuu karte!!! -------------------- |
GM |
Dec 4 2005, 16:20
|
Resident Alcoholic Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 |
QUOTE papildus pie atlaideem uz kaigan paaakumiem Kuri, protams, notiek ļoti regulāri... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Saki Hanajima |
Dec 4 2005, 18:40
|
Jinushi Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 |
Mēs pie tā strādājam!
QUOTE(GameMaster @ Dec 4 2005, 16:20) -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
X_Kamui |
Dec 4 2005, 19:06
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Es veleetos tadu kartiņu, tapeec esmu ar visam chetram par....^^
-------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
sipps |
Dec 8 2005, 12:53
|
Unregistered |
varbut uzreiz var piedavat ari uztaisti apdrukatus t-kreklus.cepurites, kalendarisus un kruzites. luk genels biznesa plans tiek nodibinats SIA kurs pardod visadus sudinus, jau kautkur paspideja ideja par ANIME tipa veiklinu kura pardotu MANGAS ,pieusamas japanu meitenes u.t.t ideja protams nav slikta tikai ta ari paliks neizdarita.
kapec vaidzigas kartinas? manuprat kartejais ziepju burbulis kurs jau pec paris nedelam tiks aizmirsts. runat jau visiem patik bet novest ideju lidz realizacijai kautka nesanak. ir kads iecere vai projekts kas ir novests lidz galam? ja nav, tad kapec? |
+Chibi+ |
Dec 9 2005, 00:27
|
QUOTE(sipps @ Dec 8 2005, 12:53) jo lielākā daļa otaku ir passive, immature fools that know how to talk but have absolutely no idea how to bring the ideas alive? Jo mēs esam pietiekami jauni, lai mums nebūtu nekādas pieredzes? jo Kaigan existē tikai no vakardienas rīta, un neeksistējoša biedrība nevar neko rīkot? Ko tu gribi, lai mēs dienas laikā zabacajem tev i kartes, i pasākumus, i veikaliņu un citus shitus? Sorry, love, bet pat dievam vajadzēja 7 dienas, lai radītu pasauli. -------------------- |
Sigfa |
Dec 9 2005, 01:02
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
iesaku uztaisiit konkursu par kartes dizainu labpraat iemeegjinaatu roku.
|
lastguru |
Dec 9 2005, 01:08
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
zini taadu fraazi: "машина может быть любого цвета, лишь бы она была черная"? taatad labpraat redzeetu dizaina variantus, lai tik shie dizaina varianti izskatiitos kaa NERV ieejas kartinjas. Un arii uztaisiiti taa, lai bez probleemaam peec tam vareetu tos drukaat (taatad veelams vektorgrafika)
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sigfa |
Dec 10 2005, 03:02
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
pashsaprotami. Kapeec tu man to saki? Nu tad ver tik valjaa konkursu. Jaauzkraaj darba pieredze arii uz kautko taadu
One more thing: kapeec tieshi NERV ieejas kartinjas? Vai tev tas neliekas nenormaali banaali? Es dotu priekshroku orgjinaalam dizainam. |
+Chibi+ |
Dec 10 2005, 13:24
|
QUOTE(Sigfa @ Dec 10 2005, 03:02) One more thing: kapeec tieshi NERV ieejas kartinjas? Vai tev tas neliekas nenormaali banaali? Es dotu priekshroku orgjinaalam dizainam. Piekītu. Kaigan nedrīxt būt nekādi kopētāji, man daudz vairāk imponē kaut kas tikai mums raxturīgs. -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:43 |