Kas mangas zīmēšanā grūtākais?, nu.. |
Kas mangas zīmēšanā grūtākais?, nu.. |
baseboalbatboy |
Jan 28 2005, 08:53
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 |
Sabāstu visu kas man ir ...bet nav skenera
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
dmonster |
Feb 16 2005, 00:58
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 |
Mangi=komiksi(Bet NE visi). Grūtākais ir izdomāt sižetu, kas būtu pietiekami interesants, lai lasītājs vienkārši nenopustu nav slikti, bet ne, bet, lai grib lasīt vēl.Bet tomēr man visgrūtāk pareizus lielumus izdomāt.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
X_Kamui |
Feb 16 2005, 01:17
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Yap... ar sižetu man vienmer ir grutibas.... bet
Tagad saku zimet jaunu mangu, nu tadu sižetu sataisiju 1 chapters kad rakstiju sižetu aizņema 2 A-4 lapas no abam pusem.... -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
dmonster |
Feb 16 2005, 11:14
|
Tas ir baigi, arī, ja man nav nekāda daļa kā tu zīmē, cik lielus tu taisīji atēlus???
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
X_Kamui |
Feb 18 2005, 00:48
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Kad ka, tas atkarigs no situacijas....
dažreiz sanak uz visu lapu...., bet ta 1/4 lapas..... -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
dmonster |
Feb 18 2005, 15:57
|
Labi es nepareici izteicos, bet vienalga es šā vai tā saprotu (cerams).
QUOTE(Kikumi @ Jan 4 2005, 13:09) Vai kāds man nevar ieteikt, kā lai proporcionāli uzzīmē sievietes ķermeņa augšdaļu, lai pleci nesanāk extra plati, gluži kā vīrietim? Pamēģini aiziet piem. internetā un sameklē kādas bildes kur tieši ir meitenes no prikšpuses vai arī aizej pie spoguļa. Es iemācijus skatoties internetā. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Brendon 2. |
Feb 24 2005, 14:38
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 21-February 05 |
Man shiet seja ar apgerbu man nesagada grutibas tikai ar seju un matiem
-------------------- I'M BAD!!!! |
not_alone |
Apr 6 2005, 18:39
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta |
ziimeet viiriessus/uzziimeet vienu un to passu seju vairaakas reizes
-------------------- |
anishuara |
Apr 8 2005, 14:24
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
Man gan liekas ka visgruutakais ir ziimeet acis.. Jo acis ir dvesele un tas man shkiet loti gruts...
-------------------- |
Tsukino |
Apr 26 2005, 14:07
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou |
QUOTE(anishuara @ Apr 8 2005, 21:24) Man gan liekas ka visgruutakais ir ziimeet acis.. Jo acis ir dvesele un tas man shkiet loti gruts... anishuara jau tev gruutiibas sagaadaa acis vai tu man nevareetu pateikt kaa ziimeejas rokas? -------------------- Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
anishuara |
Apr 26 2005, 14:17
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
ka zimet rokas? mdaaa... paskaties uz savam spoguli un gan jau sanaks... vismaz es ta macijos... ar laiku gan jau sanaks....
-------------------- |
xikes |
Apr 26 2005, 16:32
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
UUUh.. rokas, preciizaak, plaukstas.. Taas shkiet ir sarezgiitaakaas, ziimeejamaas cilveeka sastaavdalas..
-------------------- |
rebel |
Apr 27 2005, 00:08
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life |
hrumzz,man jaw shkjiet,ka wisgruutaakais ir iespeet wisu to patieshaam uzziimeet,nju,pabejgt..un otrs gruutaaakais - iesaakt
no kjermenja daljaaam - plauxtas (it iipashi diiwajnaas pozaas,kkaaa saliektas waj taa,ka dalju newar redzeet..), peedas,man dazhrejz gruutiibas sagaadaa sejas proporcijas - ka ziimeet saak,itkaa wiss ok,bet peectam saak izskatiities,ka acis neparejzaa wietaa waj deguns par mazu utt. ... aa un weel kas,tas gan nau iipashi sajstiic ar shito - waj ir normaali,ka ziimeejot skrien pie spogulja,laj apstiitos kaa izskataas iisteniibaa,waj arii wajadzeetu wisu maaceet,nju,wismaz meegjinaat ziimeet taapataas,no galwas/atminjas? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
xikes |
Apr 27 2005, 07:00
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Heh, tas gan jau ir normaali.
Kad es tasiiju pirmo animaaciju, kur attelota ejosha meitene, man vajadzeeja paris reizes aizstaigaat no viena istabas stuura liidz otarm, uzmaniigi veerojot kaajas, jo es patiesi nezinaaju, kaa vinas darbjas -------------------- |
Tsukino |
Apr 27 2005, 12:25
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou |
Es centos skatiities uz saveejaam, skatiities kaa ziimee citi bet joprojaam nesanaak gana gliiti
-------------------- Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:34 |