Standarta tikshanaas vieta, Riigaa |
Standarta tikshanaas vieta, Riigaa |
lastguru |
Jan 7 2006, 22:50
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
Katru sestdienu 14.00 liidz kaadiem 20.00 vai pat veelaak ir piedaavaajums visiem kam gribaas padzert teeju un satikties ar citiem otakieshiem, naakt uz teejas namu "Jukatan", Stabu 27 (Teerbatas un Stabu ielu stuuris).
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
sipps |
Jan 8 2006, 13:49
|
Unregistered |
bet katru otrudienu, ceturdienu var padzert alu ar otakiesiem "RUNCI" SAKOT NO PL 19.30.
|
xikes |
Jan 8 2006, 19:26
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 |
Whoohoo ...mosh es pat ar kaadaa sestdienaa tur paraados.. heh
Laba ideja.. -------------------- |
Aven |
Jan 8 2006, 19:27
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
mmmmmmmm...teeja, buus jaaatnaak..he he
-------------------- |
Lija |
Jan 8 2006, 19:36
|
(yaoi) rota 69 Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? |
varbuut tas buus nedaudz nekorekti tacju iesaku padomaat arii par to cik daudz var naakt uz Jukatanu (veelams nemt veeraa arii ka saimniece ir labs cilveeks un nenormaals bars kas ierodaas un vienkarsi piebljaustaas bezjeegaa nav vajadziigi)
taadeelj lai nebuutu lieki paarpratumi un viss pareejais tad veelams naakt tikai tiem kas ir saistiiti ar Kaigan un taa projektiem(vai arii cilveeki kam ir jauna svaigas idejas) - sestdienas nenormaals cilveeku daudzums nemaz neveicina leemumu pienjemsanu kaa arii es neveeleetos lai man buutu peectam gruuti veel kadu reizi atgriezties Jukaanaa... paareejiem kam gribas tikai paskatiities uz otkiesiem un patuseeties taisisim otaku tusus vai uz Runci luuudzu...^^ |
Taka |
Jan 8 2006, 21:09
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Ir vēl viena nianse, kuru ļoooooti ieteiktu likt aiz auss - samniece, lai cik arī laba būdama, ilgi necietīs ka nāks milzums tautas, kura tikai sēdēs un neņems absolūti neko. Tā kā iesaku, ne tikai sēdēt un čalot, bet arī ēst, visu vakaru nosēdēt pie 1 alus glāzes neskaitās.
-------------------- Press any key to continue
|
Church |
Jan 8 2006, 21:47
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
QUOTE(Taka @ Jan 8 2006, 20:09) Ir vēl viena nianse, kuru ļoooooti ieteiktu likt aiz auss - samniece, lai cik arī laba būdama, ilgi necietīs ka nāks milzums tautas, kura tikai sēdēs un neņems absolūti neko. Tā kā iesaku, ne tikai sēdēt un čalot, bet arī ēst, visu vakaru nosēdēt pie 1 alus glāzes neskaitās. eheem. imho bik jauc mineeto jukatanu ar runci ;> ok, biju jukatanaa tik vienreiz .. ir tikai teeja (daudz/dazhaadas)/kafija, un paaris stiprie sliktaa izveelee. + gandriiz nekaada fooda. teejas naminjsh kaa ne kaa. runcii savukaart alus tiek pasuutiits daudz un dikti .. kaa nekaa mazaak oficioza, vairaak vienkaarshi paziistamas tautas paseedeeshana atpuutai .. runas/zole/striidi pie alus kausiem/nikotiina. kaa jau krogaa. ;> [edit] pietam runcii driizaak ir baarmenji/oficianti, ne saimniece ;> |
Lija |
Jan 8 2006, 21:48
|
(yaoi) rota 69 Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? |
QUOTE(Taka @ Jan 8 2006, 20:09) Ir vēl viena nianse, kuru ļoooooti ieteiktu likt aiz auss - samniece, lai cik arī laba būdama, ilgi necietīs ka nāks milzums tautas, kura tikai sēdēs un neņems absolūti neko. Tā kā iesaku, ne tikai sēdēt un čalot, bet arī ēst, visu vakaru nosēdēt pie 1 alus glāzes neskaitās. hehe... eediena tur nav... ja neskaita saldumus... kur nu veel alus... tas kaanekaa ir teejas klubs... so tauta NO ALKO NO FOOD!! padomaajiet par to... just tee bet saimniece ir laba... so me ruupeesies par to lai nebuutu nekadu excesu sajaa jomaa... es pateisaam negribu ka tur savaacaas tauta, kas vienkaarsi piedrazo, pievazaa, nobljaustaas un beigu iznaakums ir taads - nekaads... |
+Chibi+ |
Jan 9 2006, 02:05
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
Hey, nav tā, ka ierobežots tautas daudzums. Lai nāk jebkurš, vai tad tā nebija the original idea? Es domāju, ka saimniece mūs neienīdīs, jo tējas mēs dzeram daudz un dikti. Un viņu absolūti netraucēja mūsu skaļā uzvešanās, tā viņa pati teica. Dunno. Maybe i am wrong.
-------------------- |
Church |
Jan 9 2006, 03:32
|
sewer rat Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 9 2006, 01:05) Hey, nav tā, ka ierobežots tautas daudzums. Lai nāk jebkurš, vai tad tā nebija the original idea? Es domāju, ka saimniece mūs neienīdīs, jo tējas mēs dzeram daudz un dikti. Un viņu absolūti netraucēja mūsu skaļā uzvešanās, tā viņa pati teica. Dunno. Maybe i am wrong. uz aci piemetot muusu bijusho daudzumu tajaa telpaa (~8-9?) vareetu palielinaat tik knapi 1.5X. ja vairaak - tad tik arii augsheejos pusstaavos / pie letes .. vai seedeeshana uz griidas/spilveniem. bet tad atkal spraukshanaas garaam baram .. nnn, paarpildiits - no fun. + ja plaanotas izvirtiibas kaa galdspeeles / veel viss kas, tas prasa papildus table estate. |
ReD_FoXy |
Feb 11 2006, 11:22
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
Jautaajums - kas shodien buus jukatanaa? man ir tik garlaiciigi ka sadomaaju ka jaaiziet. gribu zinaat ar ko reekjinaaties kas tur buus un kas nee...
-------------------- |
Zuzix |
Feb 11 2006, 11:24
|
mitsukai kogun Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
Domājams ka skaļais pokemonu bars, Kaigan Valde un Go spēlētāji
Labāk uzzwani kādam ar ko gribētu tikties un pajautā -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
aivvv |
Feb 11 2006, 12:55
|
weirdo Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans |
es laikam buus
-------------------- best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Aven |
Feb 11 2006, 23:58
|
Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis |
QUOTE es laikam buus wink.gif Kapee nebiji? Shiisdienas +/- +palielinaju levelu GO +dzeeru teeju mmm.. +iepazinos ar RedFoxy un citiem -mani megjinaaja noznjaugt -man atnjeema zaabaku -par mani njirgaajaas Ha-sans ar savu lielo skilu Go -------------------- |
ReD_FoXy |
Feb 12 2006, 00:15
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
QUOTE(Aven @ Feb 12 2006, 00:58) and that's importaint? XDD jaa es vispaar sapratu kas ir go shodien. bija taa veerts... tagad es arii pseelees ja mani izaicinaas bij okey... a kkas veel beigaas atnaaca? O_o -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:57 |