tha best anime soundtrack? |
tha best anime soundtrack? |
Tigra2 |
Sep 7 2005, 19:44
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Manuprāt visskaistākais anime OST ir Four seasons un Angelus (no Inuyashas)
-------------------- |
ShinChan |
Sep 7 2005, 19:53
|
ultrafilozofs Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
Jin-Roh osts ir spējīgs pastrinkšķināt manī dažu labu stīgu. Tagad skatos Basilisk un nemanot piefikseeju, ka tur labas meldijas ietamborētas pa starpām.
Vispār ir tā kā Roze saka. Katram sava muzikālā gaume, es, piemēram, ārpus šova reti kuru Samurai Champloo gabalu varu klausīties. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shaisuke |
Sep 7 2005, 21:14
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
Man ljoti patiik Wolf's Rain un X soundtreki...
~BN~ -------------------- |
Winry |
Sep 8 2005, 18:35
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 |
Neslikts OST ir Ajashi no Ceres......(anime ir dieviiga!)
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kagome |
Sep 8 2005, 19:45
|
Fire Rose Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates |
man patiik inuyasha ost, hellsing ost, un var arii klausiities full moon wo sagashite ost, outlaw star ost arii normaals
-------------------- |
+Chibi+ |
Sep 10 2005, 16:09
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
- GitS *heart*
- Cowboy Bebop - Wolf's Rain mani visvisvismīļakie. - Bleach [arī character favorite songs] - Gunslinger girl un FMA tiem, kuriem tā vairāk uz klasisko velk [*heart*] Un Gravitation ost ir vienkārši SUGOI. XD Hah hah. Īpašiem gadījumiem. -------------------- |
Shoune |
Sep 10 2005, 18:44
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( |
taa iesaku Maburaho, Mahoraba, Chrno Crusade, vel labs ir protams GTO, Tsubasa, FF7, Sukisyo un vel te var rakstit un rakstit... bet nu tie man liekas ka ir vissnormalakie, fuj ciest nevaru Gits kad vel openinga dziedaja krieviski tad vispar... =)
-------------------- |
Kikyou |
Sep 10 2005, 19:47
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Hmm... Mani mīļākie (gan jau kādus būšu aizmirsusi): FLCL, Samurai Champloo (apmākušās dienās ejot pa pilsētu pleijerī var ieslēgt - uzreiz īstā atmosfēra. XD), Kimi ga Nozomu Eien, Mahoraba, Mai HiME, Chobits, Bleach, Chrno Crusade... Mja, un .hack//SIGN ir patīkami klausīties, kamēr kautkādus online RPG spēlē - it sevišķi, ja pati anime redzēta. XD
|
GunMetaL |
Sep 10 2005, 22:03
|
hentai lion Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters |
njaa chobitiem labs.... pats tiko pabeidzu skatiities chobitus un pašsaprotami uzliku vilkties ost =]
|
anishuara |
Sep 10 2005, 23:18
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside |
Vislabakais ir no animes X un saucas Sadome!!!!!! weeeeeee kawai.... dievinu to muziku.... >.<
-------------------- |
Naktspukjiite |
Sep 11 2005, 10:35
|
ecchi nāve Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 |
Man patīk klausīties mūziku no GitS un hack//sign ^^
|
Ayumi |
Sep 11 2005, 21:20
|
Kyuuketsuki Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
mans vienkaarshi sajuusmaa pa Asian Kung-fu generation. pirmo reiz dzirdeeju no FMA un tagad klausos uz mp3.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
pinksakura |
Sep 11 2005, 21:34
|
Hentai-chan Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D |
ouuu man patīk Gunslinger Girl ost vnk skaisti vēl Chobits un Samurai Champloo..labi..
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
X_Kamui |
Sep 11 2005, 22:17
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Man Vandread OST nereali patiiik un vel X kaa gan bez ta
-------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kagome |
Sep 12 2005, 07:43
|
Fire Rose Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates |
veel arii Rurouni Kenshin ost ir labs(katru dienu klausos ), Saikano Ost arii var klausiities
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:47 |