Doomed-Angel Mega art |
Doomed-Angel Mega art |
doomed-Angel |
Mar 4 2007, 10:40
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline |
Nu sveiki visi, paldies par komentaariem...
Un seit buus vel darbinji juusu kritikai aa vel kas vai kaads nevareetu pateikt kaa photoshopaa var uztaisiit smuku lineart es nerbiju to es meeginaaju ar to pen tool bet sanaak pljek jo nesaprotu kaa ar vinju jarubii takaa es buutu pateiciigs ja kaads vareetu pateikt grauzdins -------------------- |
Shatako |
Mar 4 2007, 18:42
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga |
Pēdejais postotais ziimējums ir ok.
Melnās liinijas uz kakla varēja buut izpludinātas ne tik tiešas!Un lielāks pēdas izmērs[nedaudz] Par krāsojumu...Krāsojums ir ok.Tikai varēja tā nedaudz rūpīgāk!Izkrāsot baltos pleķīšus! Nu bet kaa jau teicu pēdējais tiiri ok. Tikai tas priekšpēdējais tāds pabriesmīgs[tas zombijs neizdevies]. This post has been edited by Shatako: Mar 4 2007, 18:43 -------------------- !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Arts |
Mar 4 2007, 18:53
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Lineartu var taisīt ar brush tool,tikai ilgāk un vairāk kļūdu.
Darbi ir normāli,mašīna laba,meitietis arī,bet zombis ir nesmuks(man iznāk labāki). -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
metaphor |
Mar 4 2007, 19:05
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 |
mashiina baigi smuka. lai kaa ari es censtos nekas tml man nesanaaktu. nu, varbuut traktors no kluchiem
P.s artam nav taisniiba. labs zombijs This post has been edited by metaphor: Mar 4 2007, 19:05 -------------------- what does it mean?
|
Miki |
Mar 11 2007, 22:13
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
Njā es diezgan ilgi domāju kā noformulēt savu domu un laikam izdomāju...
Zombja galva- man radās jautājums kāpēc mati, ja tie ir mati ir katrā pusē savādāki? Un man izskatās ka viņam nav deguna, bet tad kāpēc ir acis? Labi tie būtu jautājumi par zombi... Mašīna ar meteni- Man šķiet ka mašīnai dažas proporcijas pieklibo un metenei viena kāja ir mazliet dīvainā leņķī..un man liekas ka galva ir mazliet par mazu.. Un puisim ir ļoti izteikta kakla līnija un tas nozīmē, ka tu mazliet nepiedomā, ko tev raksta pie ieprikšējiem darbiem... P.s. Man jau liekas, ka visumā vēl joprojām ir regress un stipri.. |
doomed-Angel |
Mar 22 2007, 14:38
|
Un es jums prezenteeju manu vareno 50 min darbu "Halks ir gribet tevi !!!"
-------------------- |
Taichi |
Mar 22 2007, 17:00
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 20-March 07 |
Muskuļi ir ļoti iespaidīgi. A ko viņš tur rokā? Banānu?
-------------------- |
doomed-Angel |
Mar 22 2007, 18:19
|
Protams ka vins rokaas tur banaanu visiem tie patiik un arii gaarso!!
Banaani kadreiz valdiis paar pasauli!! -------------------- |
Kentaishi |
Mar 22 2007, 18:30
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. |
Nosākuma lai viņi pārspēj baklažānus un tad redzēsim kā banāni valdīs pār pasauli... bwahahahahaha... [bleach galvā sēž, bet tas tā.] Nu... ja tā godīgi man ne īpaši, bet tas priekšpēdējais darbs, nu tas krāsainais man nežēlīgi atgādināja Džareda Leto tērpu from yesterday klipā. ^^ Tas vien ir ļoti, ļoti labi ^^
-------------------- Kentaishi |
Miki |
Mar 25 2007, 21:04
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
Ja godiigi tade man nepatiik peedeejais darbs..vinjsh ir taads nu...hmmm..pat nezinu kaa to pateikt..taads uz kuru negriaas skatiities...
|
exile |
Mar 26 2007, 00:35
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga |
aaa un saka, ka mūsdienu ķirurgi vēl nespēj pārstādīt cilvēkam galvu! rezu ka halkam ir gūkū galva, vienīgi kaklu tomēr nācās amputēt!
-------------------- No name superhero
|
doomed-Angel |
Mar 28 2007, 14:10
|
Te buus velviens jociigs darbs, nezinu vai tie spaarni bija vaidziigi vai nee..
-------------------- |
doomed-Angel |
Dec 23 2010, 18:49
|
Hey yo. esmu atpakalj centiishos vairs tik drausmiigi shausmigus darbus nelikt ;D iztiksiem ar vienkarshi jociigi sliktiem ;D
vinja bija moku kambarii un tika izstiepta! -------------------- |
FuschichO |
Dec 23 2010, 19:05
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Es nezinu, kā pārējie, bet šito es uz pc uzlikšu kā wallpaper.
Fak, jē! Lai diena sākas ar prieku! This post has been edited by FuschichO: Dec 23 2010, 19:05 -------------------- |
doomed-Angel |
Dec 23 2010, 19:09
|
Laikam buus janonjem visi vecie "mākslasdarbi" savadaak vinji ir paraak traumeejoshi ;D
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:10 |