www.animeblog.lv, Jauns anime blogs |
www.animeblog.lv, Jauns anime blogs |
zenofex |
Apr 3 2006, 10:02
|
Nausicaa fanboy Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav |
Čau visi!
Laikam lielākā daļa jau zin, ka jau divus mēnešus netā strādā un ir aktīvs jauns Japāņu modernās izklaides blogs www.animeblog.lv Tie, kuri nezin, aši apciemojiet, komentējiet un bookmarkojiet! Tā kā šeit visai bieži parādās interesantas domas un apraksti par dažādiem seriāliem un filmām no Japānas, tad man ir doma labākos no tiem šad tad pārpublicēt blogā, norādot postotāja niku, kā autoru. Domāju, ka nevienam nebūs pretenziju šajā sakarā, bet ja tomēr ir, tad tās lūdzu izteikt šeit. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
svekris |
Apr 3 2006, 12:23
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis |
viens vards LABAIS
p.s. padies ka patexici apnicis jau tiem anglu parakstiem burties cauri |
X_Kamui |
Apr 3 2006, 14:54
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Jau sen bookmarkots saits^^
Un vai tad nebija lidziiga topika....http://otaku.lv/index.php?showtopic=2656&hl=blog -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
Apr 3 2006, 18:18
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Ahahaha... Tas man atgādina, ka man vēljoprojām priekš top banner vajag vēl kautko sazīmēt... Eheheheheheh.... ^_^;;;;;
|
Dzonis |
Apr 3 2006, 21:18
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 |
Kaa jau, liekas, tiku mineejos Kai noraadiitajaa topikaa, tad, ja ar ir veelme ar ko uzskribeleet, tad mieriigi var suutiit uz info@animeblog.lv un attieciigi sarakstiitais garadarbs ar noraadi uz autoru tiks ielikts arii publiskai apskatei.
-------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:29 |