zeme-gaiss |
zeme-gaiss |
asamashii ritori banpaia |
Jul 8 2004, 00:49
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 |
zeme - es, gaiss - jūs..
vai šeit jūs postojat tikai anime, manga,.. hentai tipa zīmējumus? nu itkā laikam, bet es tikai gribu zināt kā pilnīgs jauniņais šeit. varbūt pasakiet kādi kritēriji tiek ievēroti liekot zīmējumus un kautko tādu. es itkā vienalga zinu kādu kritiku saņemšu ieliekot jebkuru no saviem zīmējumiem, bet tomēr. labāk pilnīgi pārliecināties.. aregato jau iepriekš.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Roze |
Jul 8 2004, 07:03
|
Hakushaku Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 |
Pagaidām nekādu kritēriju vai ierobežojumu nav, izņemot varbūt ja kāds sāk likt galīgi nekorektus attēlus (kam nu nav nekāda sakara anime / manga / Japānas kultūru)), tad moderātori patur iespēju tos dzēst.
Savus zīmējumus vari likt droši. Ir tikai jauki, ja kāds kaut ko dara pats, nav kauns par savu paveikto un ir velēšanās uzklausīti arī citu domas vai kritiku. |
Kima |
Jul 8 2004, 07:29
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< |
Me taa ar acs kaktinju jau redzeeja, bet man ljoti patiik! Itsevishkji puukji! Tie gan bija superiigi. Shitais arii superiigs un DBZ atgaadina....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kikumi |
Jul 8 2004, 10:47
|
Ecchi-san Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga |
Neredzu, kur varētu piesieties. Labs zīmējums un, kā jau Za4peedinja teica, atgādina DBZ...
-------------------- Go and die, please.
|
Yume |
Jul 8 2004, 12:13
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Heh, Kikumi, es pat zinu kaapeec tev atgaadina DB[z], tev ar Picolo asocieejaas..
Man ari shii bildiite patiik, kopsummaa, bet taa ka es esmu drausmigs esteets, tad manam skatienam tur truukst matu. kautgan es pilniigi saprotu, ka viniem tur nemaz nav jaabuut. Bet nu es jau saku, tas taa tiir esteetikas deel. -------------------- |
Kikumi |
Jul 8 2004, 12:17
|
Ne jau ar Pikolo asociējas, bet gan ar Freezer vai kā nu viņu tur sauca...
|
zweihander |
Jul 8 2004, 18:48
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 5-July 04 From: Latvia |
Galva noteikti ar Picolo asocieejas! Patiik kaa kjermenis un kaajas uzziimeetas!
-------------------- A bit more & I'm away ..
|
Jul 8 2004, 19:08
|
hah, nu ok, es riskēšu.. ahahahaha
nu ja nejutīšos slikti lienot ārā no zemes pēc kritikas tad mēģināšu ieskenēt jaunos, bet ja kritiķu asinskāre būs neapturama ielikšu vēl vecos(man daudz ir).. ahahahahhaha.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
aya-angel |
Jul 8 2004, 19:51
|
chibi tenshi Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D |
Not bad at all!!!!!!!!!! Galvenais neapstajies pie jau sasniegtaa
Klau, a tu ar tu$u vai ar parasto melno pilteni ziimee?? Es nevaru iisti saprast -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. |
Kikumi |
Jul 8 2004, 21:42
|
Tā meitene man atgādina kādu no X cilvēkiem, tas otrs arī liekas kaut kur ļoti redzēts. Nu un pēdējais ir vienkārši fenomenāls! Tu lieliski zīmē!
|
ShinChan |
Jul 8 2004, 22:32
|
ultrafilozofs Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
kritika asamashii ritori banpaia darbiem:
Nu luuk pozitiivs piemeers Cilveeks kam pareizu kjermenja proporciju ieveerosjana un ierocju ziimeesjana lielas probleemas nesagaada. Man simpatizee arii tas, ka ir labi ievilktas kontuurliinijas. Iipasji patiik peedeejais kiborgs (tanks mazliet bojaa kopeejo bildes kompoziiciju, bet tas nu taa, siikums). Tu veiksmiigi vareetu ziimeet Marvel (lai kaa man tas kantoris un vinja supervaronji riebtos) tipa komiksus. P.s. Redz, pat nevienu cuuciibu nepateicu. Kas ar mani notiek? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Jul 8 2004, 22:34
|
ahahahahhaa..
tehnika ir ļooti vienkārša: papīrs+zīmulis+markeris(markera un zīmuļa biezumi gan variē no 0,3 līdz lieliem, bet nu tas tā..) ēē, vai īstie kritiķi vēl nav ieskatījušies šeit, vai arī es droši drīkstu turpināt ar saviem - 'jau kautkur ļoti redzētiem(bet nekādā ziņa nekopētiem)' darbiem? kritiķi, u-hū, ahahahahhahaaaaa.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Yume |
Jul 9 2004, 12:35
|
challenger Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 |
Nu taa, ko tad te var teikt.
man taa seehot un peetot ziimeejumus, vieniigais kas ienaaca praataa. Jaa... vinji ir izziimeeti pareizi, bet stila zinjaa man kautkas truukts.. un veel tomeer man prasaas citas proporcijas, shis man kautkaa liekas bish nepareizi. Bet laikam taapeec ka es pieradu pie anime stila proporcijaam.. Un, veel tev jaaieveero kaa tu ziimee dreebes, dazhviet sanaak dikti diivaini-pliivo uz nepareizo pusi... -------------------- |
Jul 9 2004, 12:53
|
es zinu par kurām drēbēm tu runā, bet tur ir prikols iz fizikas un galugalā - fantasy
par to 'Marvel' es gan ņēmu pie sirds pamatīgi, es gan viņus galīgi neienīstu, bet nu tomēr es nebūtu šeit ja mana vislielākā cieņa nebūtu pret anime un manga.. esmu arī to pamēģinājis, bet kautcik līdzīgi anime un mangām ir tikai jaunie, diemžēl vēl neieskenētie darbi.. šis ir īpaši kroplīgs mēģinājums, wēēēē.. Bet es gribu vēl, VĒL!!! Kritizējiet manus darbus lai es varu ieskenēt jaunos un arī tie lai tiek no niecināti. Man nav proporciju zīmējumos, un vispār ir daudz kļūdu.. tikai idejas dažreiz iz ciešamas.. KRITIZĒJIET JEL! -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kima |
Jul 9 2004, 13:45
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< |
Man patiik tas peedeejais ar meiteni kaktaa...Un tas deguntinsh, arii cuucinjas? Bet no kritikas? Me nemaak kritizeet labaa noskanjojumaa, bet kad buus slikts obligaati ieieshu kaut ko uzraxtiit
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:41 |